Campás, fogóns, mesados, billas, frigoríficos… todas estas superficies de aceiro inoxidable e aluminio son particularmente delicadas e requiren un tratamento especial para conseguir un acabado perfecto.
Para a limpeza en profundidade destas pezas clave da túa cociña ofrecémosche dous tipos de solucións: en crema ou en aceite. As dúas che aseguran un brillo intenso e un tacto agradable nestas superficies.
A principal diferenza entre as dúas está no tipo de aplicación, que depende da maior ou menor superficie que se vai tratar.
Aceite abrillantador Aceiro Inoxidable e Aluminio Bosque Verde
Trátase dun spray con pistola moi apropiado para eliminar manchas e pegadas en grandes superficies, como paneis de aceiro, campás extractoras, mesados, frigoríficos, fornos…
Modo de emprego
- Pulverizar sobre un pano seco, baeta ou papel absorbente ou facelo directamente sobre a superficie.
- Seguidamente, aplicar sobre a superficie que queiramos abrillantar.
- Por último, pasar outro pano seco, baeta ou papel absorbente e retirar o exceso de produto.
Crema abrillantadora Aceiro Inoxidable e Aluminio Bosque Verde
A crema abrillantadora resulta moi útil para limpar manchas e pegadas en zonas máis pequenas e localizadas.
Modo de emprego
- Axitar o envase antes de usar.
- Verter unha pequena cantidade de produto sobre un trapo limpo, unha baeta ou papel absorbente ou facelo directamente sobre a superficie.
- Fregar ata que desapareza totalmente o produto.
- Pasar outra baeta, trapo ou papel limpo e seco para finalizar.
Nos dous dous casos recoméndase facer previamente unha proba nunha zona pouco visible da superficie que se vai abrillantar.
Se é a primeira vez que se utiliza calquera destes produtos ou se se fai sobre unha superficie moi graxenta recoméndase realizar unha limpeza previa pulverizando Quitagraxas e despois aclarar e secar cunha baeta.
Outras recomendacións
Se necesitas eliminar acumulacións de cal no teu cuarto de baño ou na túa cociña, aprende a utilizar os Limpadores Antical Bosque Verde. Sinxelos e moi efectivos!