Presentámosche os nosos diferentes tipos de crêpes e unha serie de receitas con eles.

Variedade de Crepes en Mercadona

27 de marzo de 2024

Coñeces a versatilidade das Crepes? Son a elección perfecta para un almorzo completo ou para unha sobremesa elegante. Tamén para unha cea rápida e lixeira ou para poñerte en plan gourmet e impresionar aos teus invitados. Se buscas versións máis creativas, son ideais para experimentar.

A continuación, contámosche os diferentes tipos de Crepes e ensinarémosche a preparar unhas cantas receitas deliciosas e moi fáciles. Doces e salgadas, temos para todos os gustos e ocasións. Acompáñasnos?

Que tipos de Crepes podes encontrar en Mercadona?

Crepes con recheo de chocolate

Ideais para ter un capricho nos teus almorzos e nas túas merendas especiais. Podes gozalas frías ou quentes. Se prefires esta segunda opción, basta con quentalas 8 ou 10 segundos no microondas e deixarte levar polo seu delicioso sabor e textura. Veñen en paquetes de 6 unidades. Moi rápidas e fáciles de consumir.

Crepes rellenos de chocolate Mercadona

Crepes naturais conxeladas

É un produto moi útil como fondo de conxelador, xa que che permite solucionar unha cea ou calquera outra comida do día sen demasiadas complicacións. Preséntase nun paquete de 8 unidades. Resulta moi versátil, xa que se poden cociñar unha gran variedade de receitas de crêpes, tanto doces como salgadas. Ademais, a súa preparación é rápida e sinxela.

Modo de emprego

Microondas: coloca 1 crêpe nun recipiente apto para o microondas e quenta durante 80 segundos.

Tixola: derrete manteiga nunha tixola. Quenta 1 crêpe durante, aproximadamente, 2 minutos a temperatura moderada. Dálle a volta regularmente.

Receitas con crêpes naturais conxeladas

Galette de Crepes con recheo

Galette de Crepes relleno

1. Sigue as indicacións do fabricante para preparar as crêpes.

2. Nunha tixola con pouco aceite, cociña os ovos á prancha, un por cada crêpe, cun toque de sal.

3. Coloca no centro de cada crêpe uns liscos de peituga de pavo, queixo ricotta, aguacate en láminas e un ovo á prancha.

4. Cerra dobrando os bordos da crêpe uns 2 cm cara a dentro, deixando o centro ao descuberto.

Crepes con recheo de pera e requeixo

Receta de Crepes rellenos de pera y requesón

1. Prepara as crêpes de acordo coas instrucións do fabricante.

2. Pela 3 peras e córtaas en dados pequenos.

3. Doura os anacos de pera nunha tixola con manteiga, durante aproximadamente 10 minutos.

4. Engade uns 40 g de mel á tixola e deixa que se confeite xunto coas peras.

5. Agrega 200 g de requeixo á mestura e cociña durante uns 2 minutos máis. Logo, retira do lume e deixa temperar.

6. Coloca o recheo de pera e requeixo na metade de cada crêpe e cubre coa outra metade.

7. Para decorar engade uns fíos de mel sobre as crêpes e xa están listas para servir.

Preparado para Crepes

Preparado en po co que tamén poden prepararse crêpes doces e salgadas, ofrecéndolle diversidade e ampla variedade de sabores ás túas receitas.

Unha vez cociñadas, as crêpes destacan pola súa textura suave e lixeira, cun acabado dourado e moi apetecible. Outra das súas vantaxes é que ofrece unha fácil dosificación e almacenamento, permitindo unha maior comodidade na túa cociña. O envase garante a frescura do produto para que poidas gozar do mellor sabor en cada preparación.

Modo de emprego

Modo de empleo de Preparado para Crepes

Una vez preparada a mestura, pode conservarse na neveira durante 24 horas, sempre que a botella estea completamente cerrada.

Receitas con Preparado para crêpes

Crepes con recheo de salmón afumado

Crepes rellenos de salmón ahumado

1. Sigue as indicacións do fabricante para preparar as crêpes.

2. Pica finamente alcaparras e ceboliño segundo vos guste.

3. Mestura nun recipiente 150 g de queixo crema, 100 g de nata, as alcaparras picadas, o ceboliño picado e a reladura dun limón.

4. Estende unha capa da mestura de queixo sobre a superficie de cada crêpe. Despois, coloca salmón afumado por enriba.

5. Dobra os lados das crêpes para cerralos.

Crepes Suzette

Crepes Suzette con Preparado para crepes

1. Prepara as crêpes segundo as instrucións do fabricante.

2. Espreme o zume de 2 laranxas.

3. Quenta 30 g de caramelo xunto co zume de laranxa. Cociña a lume lento ata que a mestura se reduza a un almibre non moi denso.

5. Engade 25 g de manteiga e mestura ata que se disolva por completo.

6. Somerxe as crêpes dobradas en forma de pano nesta salsa e permite que absorban parte do líquido.

7. Sirve as crêpes en pratos individuais acompañados de xeado de vainilla e noces de macadamia.

Outras recomendacións

Descubre a nosa ampla selección de Galletas e pastas e gózaas con moderación.

Proba o Hummus de Mercadona e a súa variedade de sabores.

Liches xa a nosa guía para limpar e organizar a túa neveira e conxelador?