Descubre as nosas refrescantes e saudables opcións en smoothies e zumes.

Refréscate cos nosos Smothies e zumes, sabores naturais para a túa nutrición

30 de maio de 2024

Cando chega a calor, os Smoothies e zumes convértense en aliados imprescindibles para todos os que buscan opcións nutritivas e deliciosas para a súa hidratación. Á parte do seu sabor natural, estas bebidas refrescantes son equilibradas e achéganche vitaminas e nutrientes esenciais para o organismo.

O proceso de conservación destes produtos é HPP (High Pressure Processsing). Queres descubrilo todo sobre estas bebidas frescas e saudables?

Smoothies y Zumos de Mercadona

4 referencias irresistibles na nosa selección de Smoothies e zumes

Smoothies

Os nosos Smoothies caracterízanse por ter unha textura consistente e polposa, ademais dun efecto saciante.

  • Smoothie de amorodo e plátano: composto por puré de amorodo, zume de mazá e puré de plátano como ingredientes principais.
  • Smoothie de manga e laranxa: conta con zume de mazá, puré de manga e zume de laranxa como integrantes fundamentais.

Zumes

Os nosos zumes teñen unha textura máis líquida e lixeira, polo que resultan ideais para acompañar unha comida.

  • Zume de melón, manga e piña: componse de zume de piña, zume de mazá, puré de melón, puré de manga e zume de maracuxá, entre outros ingredientes.
  • Zume de maracuxá e chía: unha exótica e tropical mestura de sabores, onde predomina a frescura e a vitalidade. A chía engádelle un toque de textura e nutrición extra.

Características comúns dos nosos Smoothies e zumes

Estes smoothies e zumes están libres de azucres engadidos (conteñen unicamente os azucres naturalmente presentes nas froitas), que os converte nunha elección aínda máis saudable para o teu día a día.

Ademais, o seu práctico formato en botellas de 250 ml fainos ideais para levar contigo e gozar en calquera momento e lugar.

O proceso de conservación HPP (High Pressure Processing)

Estas bebidas foron elaboradas con 100 % zume de froitas e procesadas mediante a innovadora técnica de conservación HPP (High Pressure Processing), que garante a frescura e seguridade alimentaria mantendo as propiedades organolépticas e nutricionais dos produtos.

Esta é unha técnica de procesado de alimentos e bebidas en frío, a temperatura ambiente (5 ºC – 20 ºC). Consiste na aplicación de elevados niveis de presión hidrostática mediante auga. Ofrece unha das mellores e máis eficaces solucións de conservación de produtos de maneira natural.

Outras recomendacións

Prefires Refrescos con gas? Descubre a variedade nos nosos refrescos de cola, laranxa e lima-limón.

Nos días máis calorosos, nada mellor para refrescarse que unha infusión fría. Dispoñemos dunha ampla variedade: próbaas agora!

Bota unha ollada á nosa variada selección de Tortillas, piadinas e pan de pita, moi fáciles de preparar.