Descubre a nosa variedade de Picos, Regañás e Grissini e a súa ampla versatilidade.

Picos, Regañás e Grissini, máis versatilidade imposible!

12 de xuño de 2024

Os nosos Picos, Regañás e Grissini son os compañeiros indispensables de infinidade de pratos da dieta mediterránea. A súa versatilidade convérteos na elección perfecta para calquera ocasión. Engaden sabor e textura aos teus aperitivos, son o mellor complemento en táboas de chacinería, cremas, tapas, etc.

A continuación, presentámosche as nosas suxestións cunha gran variedade de produtos, pero síntete libre de darlles a túa propia creatividade culinaria. O mellor destes irresistibles bocados crocantes é que podes combinalos da maneira que prefiras. A ti como che gustan máis? Cos nosos Picos, Regañás e Grissini, as posibilidades nunca se acaban!

Regañás

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

As Regañás son un clásico da gastronomía mediterránea que gustan a todo o mundo coa súa textura crocante e o seu irresistible sabor. Con aceite de oliva e sementes de sésamo, están torradas con esmero seguindo a receita tradicional. Tes que probalas e sentir o seu crocante perfecto acompañando unha táboa de queixos e embutidos, á que lle achegan un xenuíno contraste de texturas e sabores.

Picos sen glute

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Se segues unha dieta sen glute non te prives deste aperitivo crocante de sabor 100 % natural. Os nosos Picos sen glute sempre son benvidos, tanto sexa sós ou como compañeiros inseparables dos teus aperitivos, como para mollar coa túa crema de queixo preferida.

Picos Campeiros e Picos

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Outros clásicos indiscutibles son os Picos Campeiros ou os Picos que, por exemplo, son indispensables cun bo prato de xamón.

Con esta combinación incluso podes facer preparacións creativas e divertidas, como por exemplo enrolar os liscos de xamón nos nosos picos, unha preparación que seguro sorprende. Engade estes imprescindibles á túa despensa e goza da súa versatilidade e do seu sabor en cada bocado.

Picos 100 % integrais e Piquiños de San Roque

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Se buscas unha opción integral, os Picos 100 % integrais son deliciosos, nutritivos e ricos en fibra. E se o que queres é unha alternativa diferente, os Piquiños de San Roque achegaranche unha textura cristal moi crocante e aireada e un sabor a cereal ao estaren elaborados con salvado de trigo.

Ambos son perfectos para dipear, por exemplo con hummus, pero a súa versatilidade permite que se adapten a calquera prato: dende un refrixerio saudable ata unha táboa de chacinería sofisticada.

Picos Salgadiños e Piquiños Baixos en sal

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Coñeces os nosos Picos salgadiños? Son perfectos para dipear ou acompañar calquera comida. Nós decantámonos por combinalos con ensalada rusa. A súa crocante textura e a súa cobertura de sal compleméntanse á perfección con este prato típico.

E se buscas unha opción con menos sal, conta cos nosos Piquiños baixos en sal. Ademais de acompañar os teus pratos favoritos, podes incorporalos ás túas receitas máis orixinais e deliciosas. Unha das nosas suxestións é enrolar estes Piquiños baixos en sal con crema de queixo e salmón, aderezados con ceboliño fresco. Esta preparación ademais de estar riquísima é unha opción elegante para os teus aperitivos e eventos especiais.

Grissini

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Os Grissini, deliciosos pauciños de pan crocante, son un clásico dos antipasti italianos. Tradicionalmente sérvense sós, listos para seren gozados como complemento crocante. Non obstante, a súa forma e textura permiten que poidas elaborar preparacións orixinais enrolándoos cunha gran variedade de ingredientes, salgados e incluso doces.

Para un aperitivo salgado irresistible, suxerimos enrolar os grissini con mortadela. Este embutido de orixe italiano achega un sabor rico e suave que complementa perfectamente o crocante dos grissini. Podes probar tamén con xamón, xamón de York, pavo ou calquera outro friame.

E non acaba aquí a cousa, porque ademais podes convertelos nunha sobremesa deliciosa e sorprendente. Proba a somerxelos en chocolate fundido e esparéxelles pistachos triturados ou coco relado. O noso Choco Fundir negro é perfecto para esta preparación, crea un contraste delicioso cos grissini.

Picos especiais

Picos, Regañás y Grissini, ¡más versatilidad imposible!

Poñemos ao teu alcance outras alternativas coas que acompañar calquera tapa. Oíches falar das Regañás artesás? Son estiradas á man, un exemplo de elaboración artesanal que lle achega ao produto un sabor intenso e auténtico. Podes encontralas nas nosas tendas de Extremadura, Andalucía (excepto Almería), Comunidade de Madrid e as provincias de Toledo e Ciudad Real.

Outra opción moi recomendable é o noso Variado, unha rica variedade de bocados dispoñible en tendas de Canarias, Extremadura, Andalucía (excepto Almería) e Comunidade de Madrid.

Por último, os Picos reventaos, unha clase de picos de aparencia máis rústica pero igual de deliciosos, que che ofrecemos nas tendas de Extremadura, Andalucía (salvo Almería) e Comunidade de Madrid.

Outras recomendacións

Os nosos Picos, Regañás e Grissini son opcións ideais para os teus pícnics e as túas comidas ao aire libre.

As nosas variedades de Pauciños de pan enfornados tamén son perfectas para dipear, acompañar os teus entrantes, etc.

Descubre todos os sabores das nosas Salsas para dipear cos teus aperitivos preferidos.

Outro aperitivo delicioso e con moito potencial son as nosas Galletiñas salgadas, de sabor auténtico e textura crocante.