As Patacas Allioli son moi populares, sobre todo nos meses de verán. É unha receita típica da nosa gastronomía, que se serve fría e se consome frecuentemente como aperitivo, acompañada dunha bebida fresca.
Sabemos que para estas patacas prefires un sabor tradicional, verdade? Por iso, enriquecemos a nosa receita cunha serie de melloras substanciais en canto á súa preparación, composición e aparencia. Queres coñecelas?
Que melloras fixemos para alcanzar a máxima calidade nas nosas Patacas Allioli?
- Mellora da súa textura e sabor, que resultan máis caseiras.
- Mellor tratamento da pataca: cociñada no seu punto óptimo de cocción e co tamaño adecuado.
- Nova salsa: de cor branca, propia deste tipo de salsa, con perexil. Fabricada por un provedor especialista en salsa Allioli.
- Reducimos aditivos e trazas, o que contribúe a un resultado máis caseiro.
Que che parecen estas melloras? Coma sempre, contamos cos mellores aliados para ofrecerche o mellor servizo. Neste caso, o provedor é o mesmo que nos fabrica a nosa Ensalada Rusa e coida ata o último detalle. Recentemente, adaptou as súas instalacións para poder dar servizo ás nosas tendas.
Outras recomendacións
Aprende a preparar 4 receitas de ensaladas frescas e lixeiras para os teus menús estivais.
Se planeas unha excursión, aquí tes unhas cantas suxestións de aperitivos e comidas para gozar ao aire libre.
E para ter un capricho refrescante a calquera hora, os nosos Mini xeados son ideais para consumir cando e onde máis che apeteza.