Probaches o noso Chile con carne? Esta saborosa receita “Tex-Mex” está elaborada con carne de vacún, fabas e unha salsa a base de tomate, cebola, pemento e cenoria. Ten un exótico toque picante, sen pasarse, pero se che gusta esa sensación no teu padal vaiche encantar.
Por outro lado, é unha excelente fonte de fibra e ten un alto contido en proteínas. Ademais, recentemente melloramos a súa calidade, polo que xa non tes escusa para probalo.
En que consiste a mellora de calidade do Chile con carne?
Estas son as melloras que introducimos neste produto, para que o goces ao máximo:
- Mellor sabor.
- Textura menos líquida e acuosa.
Preparación e consumo, máis fácil imposible!
- O noso Chile con carne destaca pola súa gran facilidade á hora de preparalo e consumilo.
- Tamaño de 420 g por lata.
Como preparar o Chile con carne?
- No microondas: baleira o contido da lata nun envase apto para microondas e quenta durante 2 minutos, remove con precaución e volve quentar 2 minutos máis para unha repartición homoxénea da calor.
- Na cazola: baleira o contido da lata e quenta a temperatura media e removendo entre 5-6 minutos.
Modo de conservación
- Hai que conservalo nun lugar fresco e seco. Unha vez aberto, hai que conservalo refrixerado e consumilo en 3 días.
Suxestións de consumo
Aínda que o Chile con carne adoita asociarse coas receitas para dipear, pódese servir de moitas maneiras e todas están riquísimas. Con arroz, en tacos, ensaladas… Ti como o prefires?
-
Para dipear cuns nachos. É a maneira clásica de tomalo. Se non o probaches nunca, estás perdendo toda unha experiencia.
- Se o acompañas con arroz tes unha das mellores combinacións que podes degustar e un prato forte de primeira división.
- Sedúceche máis con tortillas de trigo, en tacos? Excelente elección! Podes engadirlle unha ensalada para redondear unha comida perfecta.
Outras recomendacións
Prepara uns deliciosos tacos de Chile con carne coas nosas Mini tortillas de trigo.