Aprende a preparar estas 2 receitas con hamburguesa de lombo de vacún.

Hamburguesa de lombo de vacún, gózaa con estas 2 receitas deliciosas

23 de maio de 2024

Vive unha deliciosa experiencia gourmet coas nosas Hamburguesas de lombo! Chegou o momento de probar a exquisita calidade desta carne de vacún coidadosamente seleccionada, moi saborosa e tenra, xa que está feita coa parte alta e baixa do lombo de vacún. Unha opción irresistible para os amantes da boa cociña.

Hamburguesa de lomo de vacuno cuidadosamente seleccionada Mercadona

Son unhas hamburguesas cun 98,5 % de carne e, ademais, son sen glute, sen lactosa e sen soia. Prepáraas ao teu gusto e goza da súa versatilidade, xa que son ideais para cociñar tanto á grella como á prancha. Anímaste con estas tentadoras receitas? Son moi fáciles e sorprenderache o seu sabor.

Hamburguesa de lomo de vacuno de Mercadona

Sigue o paso a paso para preparar estas 2 receitas de Hamburguesas

Hamburguesa clásica

Receta de Hamburguesa clásica

Ingredientes

  • 2 pans redondos sen glute.
  • 2 hamburguesas de lombo de vacún.
  • 10 g de leituga iceberg.
  • 2 rodas de tomate.
  • Cogombriño.
  • 1 lisco de queixo cheddar.
  • Salsa Burger.

Preparación

1. Quenta unha tixola a lume alto e engade un pouco aceite. Cociña a hamburguesa selándoa polos dous lados.

2. Reduce o lume e coloca un lisco de queixo sobre a carne unha vez que a teñas cociñada segundo vos guste e resérvaa.

3. Na mesma tixola quente, torra lixeiramente cada lado interno do pan.

4. Unta unha pouca salsa burger no pan e monta a hamburguesa: coloca unha pouca leituga na base, seguido de dúas rodas finas de tomate, a hamburguesa e unhas rodas de cogombriño.

5. Cubre coa outra metade do pan e sírveas.

Hamburguesa con xamón e queixo de cabra

Receta de Hamburguesa con jamón y queso de cabra

Ingredientes

  • 2 pans de cristal.
  • 2 hamburguesas de lombo de vacún.
  • 2 cortadas de xamón gran reserva.
  • 5 g de eiruga.
  • 2 rodas de queixo de cabra.
  • 2 champiñóns Portobello.
  • Salsa de trufa.

Preparación

1. Corta os champiñóns en cuartos e refógaos nunha tixola cun pouco aceite ata que reduzan de tamaño e adquiran un lixeiro ton torrado. Resérvaos.

2. Cociña a hamburguesa nunha tixola quente polas dúas caras a lume alto, logo reduce o lume e termina de cociñala.

3. Coloca dous liscos de xamón entre papel vexetal sen superpoñelos e logo méteos no microondas a máxima potencia en intervalos de 1 minuto. Despois, comproba cada 30 segundos ata que o xamón estea crocante.

4. Torra lixeiramente nunha tixola cada lado interior do pan.

5. Unta as dúas caras do pan con salsa de trufa. Nunha das metades, coloca unha capa lixeira de eiruga aderezada con aceite de oliva, logo engade a hamburguesa, o queixo de cabra, os cogomelos e, finalmente, o xamón crocante.

6. Cubre coa outra metade do pan e sírveas.

Outras recomendacións

Buscas opcións de Hamburguesas vexetais? Proba as hamburguesas de berenxena e as minihamburguesas de espinacas e cenorias.

Prepara unha rica Hamburguesa con recheo de queixo con pan sen glute.

Suxerímosche 3 receitas con salsas Kétchup para as túas noites de venres. Ideas apetitosas para empezar a fin de semana.