Proba as melloras de calidade das nosas maionesas.

Contámosche todo sobre as nosas Maionesas

18 de febreiro de 2022

Gústache acompañar a túa comida coas nosas Maionesas? Tes que probar a mellora de calidade que incorporamos. Ademais, reducimos notablemente a porcentaxe de plástico dos seus envases.

Se queres coñecer todo, sigue lendo!

Que melloras fixemos na calidade das nosas Maionesas?

Traballáronse diversas características do produto:

  • Mellora do seu sabor.
  • Textura máis densa.
  • Redución de azucres.
  • Utilización de aromas naturais e concentrado de limón.

Que melloras fixemos no envase destes produtos para reducir o plástico que conteñen?

  • Substituíse o envase de plástico por tarros de vidro en catro produtos.

Imagen Texto 2 Mayonesas gallego

  • Noutros dous produtos de maionesas, que aínda teñen envase de plástico, eliminamos o blíster (plástico que envolvía o envase) e cambiouse a etiqueta a papel.

Imagen Texto 3 Mayonesas gallego

  • A redución de plástico nestes envases de maionesas supón un aforro de 900 toneladas deste material ao ano.

Imagen Texto 1 Mayonesas gallego

Forma de uso e dúas suxestións de receitas

Se queres probalas, só tes que abrir e consumir directamente para acompañar, dipear, aderezar e cociñar pratos fríos e quentes. Propoñémosche dúas receitas fáciles e deliciosas para que poidas combinala:

Espárragos brancos con maionesa

Podes preparar este entrante delicioso con só 3 ingredientes:

  • Espárragos brancos.
  • Maionesa.
  • Perexil fresco acabado de picar para decorar.

Ensalada de pescada e gambas

E, tamén, un prato moi saboroso coa maionesa como ingrediente estrela.

Ingredientes:

  • 2 patacas.
  • 1 cenoria.
  • 100g gamba alistada pequena.
  • 2 latas de pescada ao natural.
  • Aceite Oliva Virxe Extra.
  • Sal.
  • Pementa.
  • Maionesa.
  • Ceboliño.
  • Picos, grissines e regañás.

Paso a paso:

1. Separa as cabezas das gambas. Leva a auga salgada a ebulición e ferve o corpo das gambas un minuto. Arrefría e pela.

2. Na mesma auga, ferve dúas patacas medianas sen pelar e unha cenoria coa súa pel xunto ás cabezas das gambas ata que as hortalizas estean cocidas. Retira e deixa que temperen.

3. Cando as patacas e a cenoria estean temperadas, pela e esgaza nun recipiente.

4. Pica as gambas cocidas, reservando media ducia para decorar. Mestura as verduras xunto a dúas latas sen líquido de pescada ao natural e as gambas picadas, removendo ben para que as patacas vaian xerando amidón e quede unha textura cremosa con algún anaco de pataca. Engade un bo chorro de aceite de oliva virxe extra. Bota sal e pementa. Arrefría na neveira.

5. Antes de servir, mestura con dúas culleradas sopeiras de maionesa e monta nun prato. Cubre a superficie cunha fina capa de maionesa. Decora coas gambas cocidas, ceboliño acabado de picar e aceite de oliva virxe extra.

6. Pódese servir acompañada de picos, grissines o regañás.

Outras recomendacións

Probaches o Tsatsiki? Se queres darlles un toque diferente aos teus pratos, proba esta salsa a base de iogur grego.