En calquera momento do ano, sempre apetece unha tortilla de pataca, sobre todo cando hai excursións e plans para gozar do bo tempo ao aire libre. É un alimento moi popular, saboroso e fácil de comer que gusta a pequenos e grandes.
As razóns do seu éxito son moitas. E é que este delicioso prato é perfecto para calquera momento, xa se trate de almorzo, xantar ou cea. Pode ser consumida tanto en pincho, como en bocadillo ou en prato. Ademais, é ideal para compartir.
Propoñémosche diferentes opcións, coñeces toda a selección de tortillas de pataca de Mercadona? Mostrámoscha a continuación, a ver cal che gusta máis. Telas á túa disposición no lineal de pratos preparados e na sección Listo para Comer.
Tortillas de pataca no lineal de pratos preparados
- Tortilla de pataca: tortilla fresca de pataca con aceite de oliva, a clásica tortilla española, elaborada con ovo pasteurizado, patacas e aceite de oliva virxe. Ten un sabor suave e exquisito.
- Tortilla de pataca e cebola: tortilla fresca de pataca e cebola con aceite de oliva, unha opción que engade ao sabor suave da tortilla de pataca o sabor da cebola refogada. Isto fai que resulte máis caseira e zumarenta.
Proceso de elaboración das nosas Tortillas
Con ou sen cebola, as nosas Tortillas son o resultado dun proceso sinxelo, aínda que meticuloso. Cada etapa, dende a selección de ingredientes ata a precocción, lévase a cabo con sumo coidado e atención ao detalle. Só así podemos garantir a mellor versión do produto en óptimas condicións.
Para iso, nas distintas fases, as nosas patacas pasan por rigorosos controis de calidade, tanto antes de pelalas e cortalas como despois de fritilas, para despois engadir a cebola (se a leva), o ovo pasteurizado e precociñar a mestura nas tixolas antiadherentes con toda a súa substancia. Este método non só asegura unha textura perfecta, senón tamén un sabor auténtico e natural.
Modo de preparación, quentar e servir!
Respecto á preparación, trátase dun produto listo para consumir, polo que soamente tes que abrir o envase, quentar ao teu gusto e servir. Non obstante, podemos darche algúns consellos á hora de quentala:
- Microondas: perfora o envase e quenta a 800 W de potencia durante 4 minutos (se a prefires máis zumarenta) ou 7 minutos (se che gusta máis callada).
- Tixola: engade unha cullerada sopeira de aceite de oliva virxe e quenta a tortilla a lume medio durante 4 minutos por cada lado.
Selección de Tortillas en Listo para Comer
- Tortilla de pataca e cebola: destaca polo seu sabor caseiro e textura zumarenta. Elabórase con ovo pasteurizado, pataca Monalisa e cebola frita.
- Tortilla de pataca e cabaciña: destaca polo seu sabor caseiro e textura zumarenta. Elabórase con ovo pasteurizado, pataca Monalisa, cebola frita e cabaciña
Agora xa non tes escusa para probalas en calquera momento do día. Consulta os distintos formatos dispoñibles e tempos para quentalas:
- Petisco de tortilla: Máx. Potencia 30 s.
- Media tortilla: Máx. Potencia 2 min.
- Tortilla enteira: Máx. Potencia 4 min.
Ademais, dámosche opción de levar a Tortilla Mixta, para que non quedes coas ganas de probar os dous sabores: media tortilla de pataca e cebola, e media de pataca e cabaciña
Consulta toda a información na etiquetaxe do produto.
Outras recomendacións
Se non probaches a nosa Familia de ensaladas, a que estás esperando?
Temos as mellores Receitas con Salsas Kétchup, especialmente pensadas para as túas noites dos venres.