Sabes que melloramos a calidade das nosas albóndegas en lata? Agora son máis saborosas e teñen un punto máis caseiro. Queres probalas?
Para eses momentos nos que non tes tempo para cociñar, pero queres gozar dun prato apetecible, estas albóndegas son unha excelente opción.
Dispoñemos de dous tipos:
- Albóndegas de polo.
- Albóndegas en salsa.
En que consisten as melloras de calidade destas albóndegas?
Melloramos a calidade das albóndegas nos seguintes aspectos:
- Mellor sabor e textura máis esponxosa.
- Salsa más caseira.
Un produto moi cómodo e fácil de preparar e consumir
- Estas albóndegas destacan pola súa facilidade de preparación.
- Preséntanse nun formato de 420 g por lata.
Como preparalas?
- No microondas: verte o contido da lata nun envase apto para microondas e quenta durante 2 minutos. Atención: non metas a lata directamente no microondas.
- Na cazola: baleira o contido da lata e quenta a temperatura media e removendo durante 5 - 6 minutos.
Suxestións de consumo
Lembra que as nosas albóndegas en lata permiten diferentes posibilidades á hora de consumilas, para dar variedade aos teus pratos. Por exemplo:
- Se as combinas con arroz terás unha receita completa, ideal para os teus menús.
- Acompáñaas con pasta e goza dun prato único que che resolve un xantar ou unha cea.
- Sírveas acompañadas por unhas patacas, unha combinación que sempre trunfa!
- Prefírelas cunhas verduras? Son o contrapunto perfecto para as túas albóndegas.
Outras recomendacións
Coñeces as nosas Tortillas de pataca e cebola listas para quentar e servir?