Goza ao preparares as receitas máis saborosas coas Masas Frescas de Follado con Manteiga de Mercadona, elaborada só coas mellores fariñas procedentes do corazón do trigo e con manteiga 100%.
Coa nosa Masa Fresca de Follado con Manteiga, lista para enfornar, conseguirás unha textura crocante da masa e moi saborosa. Fai gala dun resultado perfecto.
Masa Fresca de Follado con Manteiga de Mercadona
Unha riquísima Masa de Follado, crocante e lixeira, ideal para preparares todo tipo de receitas: palmeiriñas, trenzas, volováns, croissants...
A Masa Fresca de Follado está elaborada só coas mellores fariñas procedentes do corazón do trigo, finamente laminada e cortada en forma rectangular, preparada para enfornar.
Paso a paso para a túa pastelería:
- Previamente prepara os recheos ou contidos, se é que vas elaborar produtos que os conteñan.
- Espalla un pouco de fariña na zona do mesado ou no recipiente onde vaias traballar.
- Estende o rolo da masa fresca sobre a fariña.
- Dálle formas: triángulos (para os croissants), círculos (para os volováns), rectángulos (para trenzas), rolos (para palmeriñas), etc.
- Pica a masa cun garfo para evitar que suba en exceso.
- Se a masa vai rechea, coloca unha segunda capa enriba do recheo e sela con ovo batido, a seguir enforna; se non vai rechea, sela con ovo batido e mete no forno até que quede dourada.
Coa Masa de Follado con Manteiga conseguirás potenciar moito máis o sabor das túas receitas doces e, ao mesmo tempo, que sexan máis lixeiras e crocantes.
Uns consellos! Se notares as masas brandas, méteas na neveira até arrefriaren para as poderes traballar ben, e lembra picar as masas previamente para evitar que suban.
Outras Recomendacións:
Recomendámosche Delicias de Polo, saborosas, crocantes e moi sinxelas de preparar.
Tamén podes encontrar novos Fideos Orientais de Polo Yum Yum, listos en tan só 3 minutos.