Cartelleria salmó sostenible d'Hacendado en Mercadona

Salmó Hacendado: un peix sostenible de Mercadona

08 de febrer de 2021
  • El salmó fresc a granel i en safata de Mercadona prové de piscifactories gestionades de manera responsable i sostenible.
  • Els principis de conservació que complix el salmó fresc de Mercadona respecten els estàndards d'ASC i Global Good Aquaculture Practice (Global Gap).
  • Tots els proveïdors de peix de Mercadona complixen la Política de Compra de Productes de la Pesca.

Mercadona té una Política de Compra de Productes de la Pesca pròpia en què aposta per garantir la sostenibilitat dels productes pesquers que posa a la venda i que és firmada per tots els proveïdors. El salmó fresc d'Hacendado a granel i en safata complix els requisits d'esta Política de Compra de Productes de la Pesca i els estàndards més estrictes de sostenibilitat.

El salmó fresc de Mercadona prové de piscifactories certificades en seguretat alimentària, medi ambient i benestar animal, gestionades de manera responsable i sostenible. Això és possible gràcies al treball que fa el proveïdor Leroy Seafood juntament amb ASC i Global Good Aquaculture Practice (Global Gap).

El proveïdor és auditat anualment per a contrastar que es complixen els principis de conservació que promouen els dos estàndards que l'emparen.

Per a conéixer les condicions i tindre informació sobre la sostenibilitat del salmó fresc de Mercadona pots consultar l'informe següent (Document en espanyol):

Informe Salmón Sostenible Hacendado de Mercadona

Descargar

 

A més, el proveïdor participa en projectes d'I+D per a, per exemple, implementar noves tecnologies que permeten incrementar la sostenibilitat de la producció.

Este fet es troba enfocat en l'ODS 14 de Vida Submarina dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l'ONU, al qual està adherit Mercadona. Això significa que promou la conservació i utilització sostenible dels mars i els recursos marins.

Logo EActiVat