Crema de Mercadona Dragon's Blood

Regenera i nodreix la teua pell amb la Crema de Mercadona Dragon´s Blood

22 de febrer de 2017

Regenera i nodreix la teua pell amb la Crema de Mercadona Dragon´s Blood que trobaràs a La Perfumeria de Mercadona, d'agradable textura antioxidant i regeneradora. Aporta hidratació i elasticitat deixant la pell més suau, amb un aspecte més homogeni i jove. A més, és una crema amb protector solar FPS 12.

Atenua les arrugues i, després del seu ús, la pell llueix més suau i ferma. La Crema Dragon´s Blood de Mercadona ajuda a regenerar la pell, a més de tindre un efecte antioxidant proporcionat pels Extractes de Resina de l'Arbre Sang de Drac.

Què conté la Crema de Mercadona Dragon's Blood

Extractes de Resina de l’Arbre Sang de Drac que aporta propietats regeneradores sobre la pell.

Per a qui està indicada?

Per a tot tipus de pells que necessiten regenerar-se, encara que recomanem el seu ús a partir dels 35 anys.

Mode d'aplicació

Aplicar de matí i de nit sobre el rostre, el coll i l’escot realitzant un suau massatge fins a la total absorció, evitant el contorn dels ulls.

La Crema de Mercadona Dragon's Blood aporta hidratació i elasticitat, deixant la pell més suau, amb un aspecte més homogeni i jove.

Altres Recomanacions

Abans d'aplicar-te la crema, has d'assegurar-te de netejar la pell en profunditat. Per a això, pots aconseguir a Mercadona la nova línia de neteja facial de Deliplus, quatre productes per a tot tipus de pells que es convertiran en imprescindibles en la teua rutina de bellesa.