Prepara la pell per al bon oratge i mantín-la més ferma amb el Kit Detox lipolític.

Prepara la pell per a l'estiu amb el Kit Detox lipolític

21 de abril de 2022

Vols preparar la pell per al bon oratge? Prompte arribarà el canvi d'armari, passaràs més hores a l'aire lliure, prendràs el sol… i necessites tindre la pell en forma.

El Kit Detox lipolític és un tractament corporal anticel·lulític amb el qual afavoriràs la renovació cel·lular de la pell i li aportaràs més fermesa.

Quins productes conté el Kit Detox lipolític?

Este kit està compost per dos productes:

Raspall exfoliant activador

Imagen Texto 2 Kit Detox

Raspall de fibres naturals que fa massatges i exfolia la pell de manera natural eliminant les cèl·lules mortes i al mateix temps millora l'acció dels productes cosmètics que s'apliquen a continuació.

Fluid remodelador

Imagen Texto 1 Kit Detox

Amb propietats liporeductores, ja que està compost per en carnitina, creatina i combinació d'extractes vegetals capaços de reduir el volum i millorar l'aspecte de la pell de taronja. Com a resultat, deixa una pell més ferma i tonificada.

Envàs de 250 ml.

Prepara la pell en dos passos senzills amb estos productes

Pas 1. Amb el Raspall exfoliant activador: amb la pell neta i seca, raspalla el cos amb moviments suaus i ascendents. En l'abdomen, és preferible fer moviments circulars.

Pas 2. Amb el Fluid remodelador: després de raspallar la pell, aplica'n un poc a les mans i fes massatges fins que s'absorbisca completament.

Altres recomanacions

Esta primavera, disfruta de la Col·lecció Elixir Spring Bloom, cinc productes per a cuidar la pell que compartixen la mateixa fragància, vibrant i lluminosa.