Nuevas Papillas de Cereales Naturbalance en Mercadona

Noves Farinetes de Cereals Naturbalance de Mercadona

25 de maig de 2017

Les Farinetes de Cereals Naturbalance, ja disponibles en Mercadona, es presenten en quatre varietats per a cobrir les necessitats del teu bebé en cada moment, ajudant-li a créixer amb equilibri, fort i sa.

En Mercadona podràs trobar les Farinetes Multicereales, la de Cereals amb Galeta, la de 8 Cereals amb Mel o la de Cereals sense Gluten. Delicioses i sense grums, estan elaborades amb els millors ingredients, sense sucres afegits i amb sabors naturals.

Farinetes Multicereals

Farinetes de Multicereales Naturbalance, disponibles en Mercadona, contenen calci, ferro i vitamines A i C, per al teu bebé a partir dels 6 mesos. A més, no contenen ou ni llet. Ni sucres afegits.

Farinetes de cereals amb galeta

Des dels 6 mesos li podràs donar al teu bebé aquestes Farinetes de cereals amb galeta que, com totes les nostres farinetes de cereals Naturbalance disponibles en Mercadona, contenen calci, ferro i vitamines A i C. No contenen ou ni llet.

Farinetes de 8 cereals amb mel

Un nou sabor perquè el teu bebé de més de 6 mesos puga gaudir d'unes Farinetes de cereals de Naturbalance, en Mercadona, delicioses i sense grums, enriquides amb calci, ferro i vitamines A i C. A més no contenen ou ni llet.

Les farinetes de Cereals sense gluten

Les farinetes de Cereals sense Gluten de Naturbalance, disponibles en Mercadona, es recomanen per a bebés a partir dels 4 mesos, i és el complement perfecte per a començar a introduir els nous aliments al teu bebé de manera segura i saludable.

A més, no contenen ou, llet ni gluten. Ni sucres afegits

Altres Recomanacions

En Mercadona ja pots trobar un nou snack per a tota la família. Cereals, mel, iogurt pasteuritzat després de la fermentació i llest per a prendre! Així és l'original fórmula del nou Go-Làctic de Cereals i Mel Hacendado