Nova llet corporal en esprai Hidra & Go! de Mercadona: Hidrata la teua pell en segons i l'envolta amb una fragància fresca i vitalista.

Nova llet corporal en esprai Hidra & Go! de Mercadona

16 de maig de 2018

Ja tens disponible en la Perfumeria de Mercadona la nova llet corporal en esprai Hidra & Go!, un concepte diferent d'hidratació que et sorprendrà.

Mentre que altres llets corporals necessiten un temps per a absorbir-se abans de poder vestir-te, la nova Hidra & Go! en esprai oferix hidratació immediata, perfecta per a hidratar la pell del cos diàriament i sense haver de perdre temps esperant.

Com s'aplica la nova llet corporal en esprai Hidra & Go!?

Per a descobrir el nou concepte d'hidratació que t'oferix la llet corporal Hidra & Go! de Mercadona, només necessites seguir estos dos passos per a aplicar-la. És molt senzill!

  • Aplica la llet corporal: Situa l'esprai Hidra & Go! a uns 5 cm de la pell i escampa’l. Utilitza la llet corporal de manera contínua.
  • Estén-la: Fes massatges lleugerament en les zones en què has posat la llet corporal. Només pocs segons després s'haurà absorbit i a vestir-te!

Una llet corporal que es fon ràpidament amb la teua pell i que l'envolta en una fragància vitalista amb notes florals i aquàtiques.

Hidratació diària perfecta amb l'esprai Hidra & Go! de Mercadona

La nova llet corporal en esprai Hidra & Go! de Mercadona és l'opció d'hidratació perfecta per a aplicar diàriament sobre la teua pell.

Com que és un esprai, és molt còmode d'utilitzar. El pots aplicar fins i tot cap per avall per a accedir més còmodament a determinades zones.

Hidra & Go! de Mercadona és un concepte d'hidratació nou, còmode, sense esperes i amb uns resultats que t'encantaran.

Esta llet corporal s'absorbix ràpidament en la pell i t'envolta en una fragància fresca i vitalista que resulta molt agradable, perfecta perquè t'acompanye en qualsevol època de l'any.

Altres recomanacions

Vols regalar una cura extra a la teua pell? Prova en la dutxa l'Exfoliant corporal mineral amb sals del mar Mort i la seua fragància de llet i mel. Un producte per a la cura corporal que neteja la pell i que l'allibera de cèl·lules mortes, escames i impureses.

Et recomanem, a més, conéixer el procés de Qualitat de les cremes de Mercadona, sotmeses a més de 100 controls exhaustius elaborats per desenes de professionals, que busquen la millor cura per a la teua pell.