Crema de manos ultrahidratante Deliplus

Nova crema de mans ultrahidratant Deliplus

12 de gener de 2017

Saps que les baixes temperatures, el vent i la neu poden ressecar les teues mans a l'hivern?

Les condicions extremes de l'hivern poden produir tibantor en la pell i fins i tot antiestètiques escames. A l'hivern, com a l’estiu, es poden donar condicions atmosfèriques extremes perjudicials per a les nostres mans i hem de fer un esforç extra per cuidar-les. Protegeix-les amb la nova crema de mans ultrahidratant de Deliplus.

4 actius de la crema de mans ultrahidratant de Deliplus.

Què és el que fa que aquesta crema tinga un alt poder d'hidratació?

  • Glicerina: L'actiu encarregat d'hidratar intensament la pell de les teues mans.
  • Pantenol: El fred, el vent i el contrast de temperatures al que sotmetem les nostres mans provoquen irritacions i descamació. El pantenol actua en aquests casos com a calmant.
  • Karité: El sagí de karité prové d'un arbre que pot viure fins a tres segles. D'un organisme tan increïble solament pot vindre alguna cosa beneficiosa. Aquest greix vegetal és el principi actiu que hidrata i suavitza la pell.
  • Vitamina E: El principi actiu que s'encarrega de la funció antioxidant.

4 consells per cuidar les teues mans a l'hivern.

Segueix aquests 4 consells per reparar i protegir les teues mans de les inclemències de l'hivern.

  • Contrast de temperatura: A l'hivern, amb les mans fredes, preferim llavar-les amb aigua calenta. Si volem tindre unes mans sanes convé evitar el contrast de la nostra pell freda i l'aigua calenta, així que el millor és començar amb aigua tèbia.
  • Respectant el PH: No val qualsevol sabó per llavar les teues mans, tampoc a l'hivern. El cabell i el cos tenen el seu sabó propi, així que per a les teues mans has d'utilitzar un sabó suau i que respecte el PH de la teua pell.
  • Cobreix les teues mans amb guants: Si vas a passar algun temps fora durant el dia, el millor és que les teues mans estiguen protegides amb uns guants de llana.
  • Hidratació sobre mans humides: Hi ha un truc que no tothom sap, però que ajuda a millorar la hidratació. Quan llaves les teues mans, no les asseques del tot. Amb la pell un poc humida aplica la crema de mans Deliplus ultrahidratant i així la teua pell l'absorbirà alhora que l'aigua.

Aprofita la seua grandària i porta la crema de mans ultrahidratant de Deliplus sempre amb tu. No saps mai quan l'hivern va a mostrar la seua cara més agressiva.

Altres Recomanacions:

Si vols conèixer més consells per cuidar les teues mans durant tot l'any et recomanem la lectura del següent article sobre les cremes de mans de Mercadona. Un altre dels nostres suggeriments és conèixer la publicació on s'expliquen els processos de qualitat de les cremes de Mercadona.