Una nova col·lecció per a l'estiu inspirada en els reflexos del sol: Col·lecció Sun Party.

Nova Col·lecció Sun Party, un homenatge a la vitalitat

21 de juliol de 2021

Busques un maquillatge per a l'estiu? La nova col·lecció de maquillatge Sun Party s'inspira en els càlids reflexos del sol. Esta col·lecció, d'edició limitada, ret homenatge a la vitalitat, amb una gamma de colors que combinen a la perfecció i que aporten grans dosis d'optimisme. Pell hidratada, ungles cuidades, mirada lluminosa i llavis a tot color.

Quins productes componen la Col·lecció Sun Party?

Imagen Texto 1 Sun Party

 • Make Up Fixer: fixador il·luminador.
 • Gel nutritiu i gel antioxidant per al tractament de les ungles.
 • Panoramic Màscara de pestanyes i sèrum de pestanyes.
 • Paleta d'ombres i il·luminadors.
 • Retolador de llavis.

Característiques dels diferents productes que componen esta col·lecció

Make Up Fixer: fixa i il·lumina

Imagen Texto 2 Sun Party

Prepara't per a provar l'esprai fixador de maquillatge amb efecte lluminós. És un esprai tònic que manté la pell hidratada al mateix temps que fixa el maquillatge. No dona color a la pell, conté perla i l'aroma a roses blanques t'encantarà.

Tipus d'ús

 • Agita abans d'usar-lo.
 • Vaporitza una xicoteta quantitat a 20 cm de la cara i deixa que se seque.
 • Es pot utilitzar abans del maquillatge com a hidratant/primer, després, com a fixador o durant el dia, per a retornar lluminositat a la pell.

Imagen Texto 3 Sun Party

Per a aconseguir este maquillatge…

Make Up Fixer, il·luminador 02 i ombres 04, 05, 06, 08 i 10 de la Paleta Sun Party. Als llavis, Lip Tint Marker núm. 01, Sèrum i Panoramic Màscara a les pestanyes, tot de la col·lecció Sun Party. Eyeliner negre i com a coloret, pólvores de sol.

Tractament d'ungles

Imagen Texto 4 Sun Party

Volem veure-les amb color, però abans hem d'aprendre a cuidar-les. T'expliquem com!

 • Gel nutritiu amb extracte de papaia: ric en vitamina A.
 • Gel antioxidant: conté starfruit extract, complex ric en vitamines B i C amb propietats antioxidants.

Imagen Texto 5 Sun Party

Aplica'ls diàriament sobre les ungles i les cutícules, fent massatges fins que s'absorbisca.

Màscara de pestanyes i sèrum de pestanyes

Imagen Texto 6 Sun Party

Les pestanyes són les protagonistes absolutes del look de la temporada,

es porten amb molta corba! Utilitza estos productes i seguix els consells de bellesa que et donem per a presumir de pestanyes boniques:

Imagen Texto 7 Sun Party

 • 1. Primer, s'han de cuidar, el Sèrum Pestanyes Sun Party: este sèrum, de textura en oli, contribuïx a recuperar la suavitat i la fortalesa gràcies a una fórmula que les nodrix cada dia. Conté oli d'argània, ingredient conegut perquè té propietats nutritives, antioxidants i emol·lients; i extracte d'alga roja, rica en aminoàcids i minerals, amb acció protectora i enfortidora de les pestanyes. L'ús continuat afavorix unes pestanyes i celles boniques i saludables.
  Consell: aplica el sèrum abans de la màscara i deixa que esta se seque. O a la nit, després de desmaquillar.
 • 2. Panoramic Màscara Sun Party: després s'han de maquillar, obrint i il·luminant la mirada. Allarga, corba i dona volum a les pestanyes superiors. Atenció! Les pestanyes inferiors es porten sense maquillar. El raspall ajuda a elevar-les i arrissar-les fàcilment, amb definició panoràmica i acabat negre mat intens.

Imagen Texto 8 Sun Party

La model porta: Make Up Fixer, ombres 05, 08 i 10 de la Paleta Sun Party. Lip Tint núm. 02, Sèrum i Panoramic Màscara a les pestanyes. Tot de la col·lecció Sun Party.

Paleta d'ombres i il·luminadors

Imagen Texto 9 Sun Party

Coneixes el maquillatge Sun Kissed? Cara bronzejada, galtes rosades i brillants, aconseguix l'efecte "bona cara" amb tons terra i daurats per a la cara i els ulls. Un look discret però molt afavoridor, amb la paleta d'ombres i il·luminadors Sun Party, que conté 8 ombres d'ulls d'acabats mat, setinat i perlat; dos il·luminadors per a donar tocs de llum a la cara i un espill còmode per a maquillar-te o retocar-te en qualsevol lloc.

Consell de bellesa: ressalta algunes zones de la cara com el nas, el llavi, la part superior dels pòmuls o les parpelles –davall de les celles per a il·luminar-ne l'arc–, per a aconseguir que la pell es veja bronzejada, radiant i sucosa, com besada pel sol!

Imagen Texto 10 Sun Party

Per a aconseguir este look discret però altament afavoridor…

Make Up Fixer, il·luminador 01 i ombres 04, 06 i 09 de la Paleta Sun Party. Als llavis, Lip Tint Marker núm. 03, Sèrum i Panoramic Màscara a les pestanyes. Tot de la Col·lecció Sun Party. Eyeliner negre i com a coloret, pólvores de sol.

Retolador de llavis

Imagen Texto 11 Sun Party

Per a aconseguir uns llavis atractius i lluminosos:

 • Lip Tint Maker: retolador de llavis d'alt confort, dissenyat per a tenyir els llavis amb un vel lleuger i imperceptible de color amb un acabat lluminós. La punta d'alta precisió i la textura emol·lient fan que el maquillatge siga ràpid i senzill.

Imagen Texto 12 Sun Party

Per a aconseguir este maquillatge…

Make Up Fixer, ombres 05, 06 i 09 de la Paleta Sun Party. Als llavis, Lip Tint Marker núm. 03, Sèrum i Panoramic Màscara a les pestanyes. Tot de la col·lecció Sun Party. Eyeliner marró i pólvores de sol fosc.

Imagen Texto 13 Sun Party

Consells de manteniment i desmaquillatge: mantín-lo en posició horitzontal o vertical per a evitar que caiga l'excés de producte sobre la punta. Per a desmaquillar-lo, utilitza bifàsic i/o una exfoliació suau sobre els llavis.

Altres recomanacions

Saps quin protector solar és el més adequat per a tu? Seguix els nostres Consells davall del sol.