Nuevo Aceite en Crema Oriental o Flores Blancas de Deliplus

Nous Olis en crema Deliplus

02 de juny de 2017

Arriba a la Perfumeria de Mercadona una nova manera de cuidar la pell del teu cos, els nous Olis en crema Deliplus canvien de textura a mesura que els apliques fent massatge i es converteixen en un oli sedós amb un tacte únic.

Els nous olis en crema de Deliplus li aporten a la teua pell una nutrició i suavitat extra gràcies als seus actius:

  • Oli d'arròs, que conté vitamina E, escualà i àcid linoleic,
  • Glicerina, un ingredient altament hidratant.

La seua agradable fragància envoltarà la teua pell en un aroma Oriental o de Flors Blanques alhora que la hidrata i nodreix. Tria la que més t'agrade!

  • Oli en crema Oriental de Deliplus: Una suggeridora proposta floral basada en notes de taronja verda, acords aquàtics de fruites i gesmiler i un cor de vainilla. Un toc exòtic en la teua pell.
  • Oli en crema Flors Blanques de Deliplus: Fragància amb tocs florals, de mel i de gelea reial, amb fons de notes de fusta i ambre. Una fragància dolça que envoltarà la teua pell.

Tria l'oli en crema de Deliplus que més t'agrade i aconseguiràs una pell suau i amb un tacte increïble.

Cuida la teua pell d'una manera fàcil i senzilla. Aplica el nou Oli en Crema Deliplus Oriental o Flors Blanques amb un suau massatge per tot el cos fins que aconseguisques una textura sedosa en oli. I ja està! Pell hidratada i nodrida amb una agradable fragància durant tot el dia.

Altres recomanacions

Regenera i nodreix la pell del rostre amb la Crema de Mercadona Dragon´s Blood, que trobaràs a La Perfumeria de Mercadona, d'agradable textura, antioxidant i regenerant. Aporta hidratació i elasticitat, deixant la pell més suau, amb un aspecte més homogeni i jove. A més, és una crema amb protector solar FPS 12.