Nous gels de bany Exfoliant suau i Passion fruit de Deliplus, per al millor manteniment diari de la pell.

Nous Gels de bany Exfoliant i Passion fruit de Deliplus

27 de agost de 2018

Ja pots trobar a la Perfumeria de Mercadona dos nous gels de bany de Deliplus, amb els quals pots mantindre la pell en el millor estat possible amb unes fragàncies irresistibles.

El Gel de bany Exfoliant suau i el Gel de bany Passion fruit són dos opcions excel·lents per a la teua higiene diària, ideals per a pell normal i amb unes fragàncies que et sorprendran.

Gel de bany exfoliant suau de Deliplus

Et cuida i et renova la pell amb la suau exfoliació que t'oferixen les llavors naturals de kiwi i albercoc del Gel de bany exfoliant suau.

Les llavors proporcionen una acció exfoliant diària, amb la qual pots eliminar les cèl·lules mortes, i et deixa la pell suau i lluminosa, a més d'hidratar-la i tindre la cura que es mereix.

A més, la pell també tindrà un perfum de fruites revitalitzant.

Gel de bany Passion fruit de Deliplus

Amb el Gel de bany Passion fruit pots deixar que la seua fórmula suau amb una fragància tropical intensa t'envolte tota la pell.

Una vegada ixes de la dutxa, una agradable sensació de suavitat t'acompanya. A més, també disfrutaràs d'una pell cuidada i amb una exòtica fragància, que s'aconseguix gràcies a la combinació de fruita de la passió, mango i fruits tropicals.

Com pots utilitzar els gels de bany Exfoliant suau i Passion fruit

Aprofitar les característiques dels nous gels de bany de Deliplus és molt senzill. Els dos estan elaborats per a utilitzar-los diàriament, ja que oferixen la cura i el manteniment que la pell necessita.

Per a aplicar estos gels de bany, només has d'abocar el gel triat sobre una esponja o directament a la mà i mesclar amb aigua fins a obtindre bromera. Estén el gel sobre la pell banyada i, a continuació, renta amb aigua abundant.

Els nous gels de bany t'oferixen tota la cura i el manteniment que la teua pell necessita, tant si preferixes l'acció exfoliant i renovadora de l'exfoliant suau o la suavitat i la fragància tropical del Passion fruit.

Altres recomanacions

Si vols una aportació extra d'hidratació per a la pell i de manera ràpida, prova la nova Llet corporal en esprai Hidra & Go!. Màxima hidratació per a la pell i sense haver d'esperar.

Vols més opcions per a la higiene diària de la pell? Descobrix els Gels de bany Deliplus, que t'ajuden de manera diferent a cuidar-la, protegir-la o proporcionar-li una intensa fragància.