Nuevo Spray Deliplus refrescante y revitalizante para pies y piernas.

Nou Spray refrescant i revitalitzant per a peus i cames Deliplus

18 de juliol de 2017

Frescor immediata als peus i cames!

Estigues o no de vacances, la calor a l'estiu deixa sensació d'esgotament i pesadesa, sobretot als peus i a les cames. Els dies llargs de l'estiu i les altes temperatures produeixen una sensació més acusada de cansament en peus i cames, incrementant la fatiga. De la mateixa manera que t'hidrates bevent aigua, pren-te una pausa i alleuja els teus peus i cames amb el nou Spray refrescant i revitalitzant per a peus i cames Deliplus.

Notaràs una frescor immediata! Conté un complex que actua contra la fatiga amb extractes vegetals (galzeran, vara d'or i nabius) que ajuda a reactivar la circulació i revitalitza, alleujant la sensació de pesadesa.

Busca el teu moment per a aplicar-te’l

El Spray refrescant i revitalitzant per a peus i cames Deliplus, és molt pràctic i senzill d'aplicar: pots utilitzar-lo en qualsevol moment ja que s'absorbeix ràpidament. Durant el dia, porta’l sempre damunt, i quan necessites refrescar-te polvoritza’l amb moviments ascendents i descendents. Pots fer-ho fins i tot sobre calces o calcetins.

Si ho prefereixes, espera a arribar a casa al final de la jornada, i posa les cames en alt per a afavorir la circulació sanguínia. Aplica-te’l i gaudeix de la sensació de frescor i alleujament. Un final perfecte per als afaenats dies d'estiu!

Altres recomanacions

Hidrata i nodreix la teua pell amb els nous Olis en Crema Deliplus.

A més, envolta’t en una suau boira perfumada amb els Body Sprays Deliplus. Disponibles en quatre agradables fragàncies!