El nou estic anticel·lulític Slim Action actua contra la cel·lulitis amb una triple acció, i és molt pràctic d'usar gràcies a la grandària que té. Edició limitada.

Nou estic anticel·lulític Slim Action: Edició limitada

11 de juny de 2018

El nou estic anticel·lulític Slim Action, d'edició limitada, és un innovador tractament contra la cel·lulitis, que es convertirà en el teu millor aliat, perquè té una forma d'aplicació molt pràctica. Està indicat per a tot tipus de pells.

Com actua l'estic anticel·lulític Slim Action?

El complex d'actius Slim Action Complex actua a nivell cel·lular i genera una acció contínua i profunda que produïx els efectes següents sobre la pell:

  • Frena: evita noves acumulacions de greix.
  • Reduïx: s'encarrega de cremar el greix acumulat
  • Referma: amb efecte allisador de l'anomenada pell de taronja.

Què conté la seua fórmula?

La fórmula de l'estic anticel·lulític Slim Action conté dos ingredients principals:

  • D'una banda, Slimaction Complex és un potent complex d'actius, que genera una acció contínua sobre els nòduls de greix més profunds.
  • D'altra banda, conté creatina, una substància química que transforma el greix en energia, reduïx el volum i referma la pell.

Forma d'ús

Este estic és mol fàcil d'usar:

  • Aplica'l dos vegades al dia sobre les zones del cos que vulgues tractar fent massatges circulars amb el producte de forma ascendent.
  • No és necessari aplicar massatge manual. S'absorbix sense necessitat de fer massatge.
  • No pressiones massa l'estic sobre la pell.

Avantatges de l'estic

La principal novetat d'este anticel·lulític, juntament amb la seua combinació d'actius, es deu a la pràctica aplicació en estic, que ajuda a:

  • Potenciar l'eficàcia de la fórmula: facilitant el massatge i generant una acció drenant.
  • Facilitar l'aplicació: és senzill d'aplicar per a fer el massatge, ja que esvara fàcilment sobre la pell i s'absorbix sense necessitat d'aplicar un massatge manual.

A més, l'envàs és molt manejable, pràctic i còmode. El pots portar sempre amb tu i el pots utilitzar en qualsevol lloc: a casa, al gimnàs… On vulgues!

No et quedes sense provar-lo, és d'edició limitada!

Altres recomanacions

Prova la nova llet corporal Hidra & Go en esprai, un concepte diferent d'hidratació corporal, perfecta per a usar-la cada dia.

I si el que busques és cuidar i hidratar-te les mans, pots triar entre quatre tipus de cremes de mans Deliplus: antiedat i antitaques, nutritiva regeneradora, ultrahidratant i hidratant àloe vera.