Els lots del Dia de la Mare són el regal perfecte: un perfum cítric, una fragància romàntica, cremes de tractament o una elegant eau de parfum.

Lots de bellesa del Dia de la Mare

03 de maig de 2018

El 6 de maig és el Dia de la Mare i en La Perfumeria de Mercadona et proposem 4 regals ben atractius perquè la sorprengues. Celebra este dia tan especial regalant-li un dels nostres lots del Dia de la Mare: un perfum floral, una fragància romàntica, tractaments cosmètics o una elegant eau de parfum.

Quatre lots pensats per a enamorar-la

Els lots del Dia de la Mare estan pensats exclusivament per a ella. Una selecció de productes perquè el teu regal es convertisca en el més complet. Estos lots, a més de contindre fragàncies i cremes facials, van acompanyats de cremes de mans, gel de bany i altres complements que segur que li encantaran.

Lot Beauty Cocktail

Lote de belleza Beauty Cocktail Día de la Madre

Mamà, eres la Millor! El lot Beauty Cocktail conté el perfum floral Big Pink Love, una fragància de notes cítriques i verdes amb aromes a mandarina, alfàbega, neroli i el fons afustat del sàndal. També inclou una crema de mans i un aromatitzador per a la bossa de mans i els calaixos.

Lot Or

Lote Oro Día de la Madre

Perquè l’adores. El lot Or conté la crema facial protectora de dia 24K Gold Progress i la crema multireparadora de nit 24K Gold Progress. Estes dos cremes contenen partícules d’or, rosa mosqueta, esqualà i un exclusiu actiu antienvelliment derivat de l’oli d’oliva. A més, la crema de dia també està formulada amb filtres FPS10 que protegixen del fotoenvelliment cutani.

Lot Rose Nude

Lote Rose Nude Día de la Madre

La fragància floral Rose Nude és perfecta per a mares romàntiques. Té un perfum suau i delicat ideal per al dia a dia. Este atractiu lot es completa amb un complement a joc amb les tonalitats del perfum.

Lot Elecció

Lote Elección Día de la Madre

Dis-li, a ta mare, com és d’important per a tu amb el lot Elecció. Una fragància amb molt d’estil que combina la família olfactòria xipre amb notes de pàtxuli i acords florals com la bergamota o el gesmil. El Lot Elecció inclou l’eau de parfum Elecció, una mini eau de parfum, una loció corporal i un gel de bany.

Els lots de Mercadona per al Dia de la Mare són el regal perfecte per a sorprendre-la. Estan creats amb afecte pensant en tots els gustos i edats perquè celebres el dia especial de la persona més important de la teua vida.

Altres recomanacions

El millor de les celebracions en família són les sobretaules. Fes de les postres un moment especial amb la tortada del Dia de la Mare que trobaràs en Mercadona. Un pastís Massini d’estil clàssic amb capes de crema cremada, nata i trufa pastissera de xocolate autèntic.