Nova col·lecció Electro Soul de Deliplus, amb colors cridaners per als teus ulls, llavis i ungles.

Línia Electro Soul: Edició Limitada

05 de juliol de 2018

Arriba a la Perfumeria de Mercadona la nova línia Electro Soul de Deliplus, un esclat de color per a lluir radiant este estiu.

Esta col·lecció d'edició limitada t'oferix tot un conjunt de colors alegres i lluminosos, amb els quals podràs acompanyar de manera cridanera els ulls, els llavis i les ungles.

Electro Soul té tot el que necessites per a maquillar-te durant l'estiu, fins i tot tons neó. Descobrix-la!

Màscara de pestanyes

La màscara de pestanyes d'Electro Soul t'aporta volum i definició, al mateix temps que t'envolta els ulls en un color intens.

Està disponible en dos tons: el radiant blau elèctric (núm. 01) i l'irresistible verd elèctric (núm. 02).

S'aplica molt fàcilment, només l'has de posar directament sobre les pestanyes i fer tantes passades com vulgues segons la intensitat de color que busques.

Aconseguiràs unes pestanyes plenes de color, flexibles i amb un volum definit molt cridaner.

Llapis d'ulls

L'edició limitada d'Electro Soul t'oferix un llapis d'ulls de textura gel que es fixa ràpidament. És automàtic, no necessita la maquineta. A més, oferix una duració llarga perquè pugues lluir el millor look durant més temps.

Els llapis d'ulls Electro Soul de Deliplus també estan disponibles en els tons blau elèctric (núm. 104) i verd elèctric (núm. 105).

Pots utilitzar-lo tant en la part externa de la parpella superior com de la inferior. Aplica'l justament per la línia de la vora de les pestanyes i aconseguiràs un color uniforme i lluminós, que t'acompanyarà durant tot el dia, gràcies a l'efecte de llarga duració.

Eyeliners

Els eyeliners de la Col·lecció Electro Soul de Deliplus et permetran donar més intensitat a la teua mirada, gràcies al color altament pigmentat.

La seua fórmula s'asseca molt ràpidament i crea un traç que es mantindrà als ulls durant tot el dia.

Els eyeliners d'Electro Soul tenen un raspall flexible perquè els pugues aplicar de manera ràpida i precisa, i així podràs fer tant línies fines com grosses, amb un color uniforme en un sol traç i amb un efecte lluminós espectacular.

Per a aplicar correctament estos eyeliners, utilitza qualsevol dels dos tons: blau elèctric (núm. 01) i verd elèctric (núm. 02), en la part exterior de la parpella superior i de la inferior. Aplica el to justament en la línia de la vora de les pestanyes i fes el moviment sempre des de dins cap a fora de l'ull i dibuixa un traç fi o gros segons l'estil que vulgues.

Brillant de llavis

Aconseguix uns llavis d'un color viu i brillant amb el brillant de llavis d'Electro Soul de Deliplus.

Pots triar dos tons originals: coral (núm. 01) i violeta (núm. 02), que cobrixen molt i tenen un acabat brillant que donarà un toc sucós als llavis.

A l'hora de desmaquillar-te, et recomanem el desmaquillador d'ulls i llavis bifàsic, que t'ajudarà a eliminar la resta de maquillatge sobre la pell.

Pintaungles

Els esmalts Electro Soul oferixen un sorprenent to neó. Tria entre els tres tons disponibles: rosa (núm. 831), taronja (núm. 832) o verd (núm. 833).

Per a aplicar l'original pintaungles Electro Soul de Deliplus, utilitza abans la base vitaminada 9 en 1, disponible en la Perfumeria de Mercadona, amb la qual, a més de protegir i regenerar les ungles, les prepares i allises per a aconseguir un acabat perfecte.

A continuació, utilitza 2 capes de pintaungles Electro Soul per a aconseguir un acabat perfecte. El toc final el pots aportar amb el Gel Brillant assecament ràpid, que també està disponible en el lineal de la Perfumeria, amb el qual prolongaràs i aportaràs més brillantor a les ungles.

Altres recomanacions

Tens pressa per a preparar-te però vols la màxima hidratació per a la pell? Prova la Nova llet corporal en esprai Hidra & Go! Molt còmoda de posar i de ràpida absorció, per a una hidratació sense esperes.

Si, a més de lluir perfecta amb la línia Electro Soul, també vols envoltar la pell amb les millors fragàncies, tria la Col·lecció Simply Flowers, en alguna de les cinc variants: Peònia, Violeta, Rosa, Flor del taronger i Gesmil.