Imprescindibles para estas fiestas de la Perfumería de Mercadona

Imprescindibles per a aquestes festes

30 de desembre de 2016

Les reunions familiars, la marató de comprar regals, l'esperada nit de Cap d'Any o els sopars amb amics segur que et deixen poc de temps per estar perfecta en totes les ocasions. La Perfumeria de Mercadona et proposa 6 productes imprescindibles de fàcil i ràpida aplicació per posar-se guapa o guapo en un instant.

Ampolles Q10 y Vital

Ampollas Q10 y Vital de Mercadona

AMPOLLES Q10 Concentrat refermant antiarrugues

Són unes perles monodosi amb un concentrat d'actius hidratants i antienvelliment. És un tractament intensiu que conté 7 càpsules (una per a cada dia de la setmana). També es pot utilitzar de forma puntual ja que el seu efecte és immediat.

Està indicat per a pells que necessiten una aportació extra de nutrició i així eliminar els signes de l'envelliment.

Conté Q10, que són nutrients derivats de les vitamines que actuen com a antioxidants i activen el funcionament de les cèl·lules evitant que aquestes envellisquen. També contenen oli de Ginkgo, ric en Vitamina E, amb propietats antioxidants i que prevé l'envelliment evitant arrugues així com línies d'expressió…

VITAL Concentrat lifting regenerador

Són unes perles monodosi amb un concentrat d'actius hidratants i tensors. És un tractament intensiu que conté 7 càpsules, una per a cada dia de la setmana. També es pot utilitzar de forma puntual ja que el seu efecte és immediat.
Per la seua textura d’oli, aconsellem aplicar-ho de nit amb un massatge fins a la seua total absorció i deixant descansar la pell perquè absorbisca tots els nutrients.
Conté oli d’Onagra, que prevé l'envelliment cutani hidratant la pell i afavorint l'elasticitat, i oli de Baobab, indicat per a hidratar les pells seques o molt seques i ajudar a reduir els signes de l’envelliment, recuperant la flexibilitat, l’elasticitat, i la fermesa de la pell.

Pegats per als ulls

Parches para ojos de Mercadona

Sense bosses, ni ulleres, ni signes de cansament. Prepara el contorn dels ulls per als dies de festa. Els pegats per a ulls d’hidrogel Exclusive Cosmetics per a home i dona es presenten en dues versions: antienvelliment i regenaració intensiva amb àcid hialurònic. Amb quina et quedes?

Exfoliant labial

Exfoliante Labial de Mercadona

Exfoliant labial amb sabor i olor a meló d'Alger, en format barra de llavis, indicat per a tot tipus de llavis.

Conté macropartícules exfoliants que eliminen les cèl·lules mortes i les pelletes seques i oli de rosa mosqueta que hidrata i calma el llavi.

S’aconsella aplicar de nit per evitar l'exposició solar després de l'exfoliació. Passa l’exfoliant pels llavis uns segons, pots fer un massatge amb els teus propis llavis i retira les restes del producte amb un cotó-en-pèl. Finalment, aplica un bàlsam hidratant.

Tractament enduridor per a ungles

Tratamiento para Uñas Endurecedor Deliplus

El tractament enduridor per a ungles és ideal per a les ungles més fràgils. La seua aplicació contribueix al seu creixement fort i saludable, i a més, evita la seua decoloració.

Crema Hidratant Efecte Lluminositat

Crema Hidratante Efecto Luminosidad

Crema hidratant per al cos de fàcil aplicació amb efecte lluminositat. Després de la seua absorció deixa una pell ferma i bonica. De pel·lícula!

Altres recomanacions


Troba el regal perfecte per a tota la família en La Perfumeria de Mercadona.

Descubre nuestras colecciones de maquillaje para estas fiestas, Colección Glam y Paletas de colores Maquílla-T de Deliplus.