Mantín a ratlla els gèrmens i cuida la teua pell amb els nous Gels netejadors de mans Deliplus.

Gels netejadors de mans Deliplus. Edició limitada

23 de febrer de 2018

La millor forma de mimar les teues mans. Els dos Gels netejadors de mans Deliplus, taronja i groc, aportaran higiene i frescor a les teues mans.

Mantín les teues mans netes tot el dia

Els nous Gels netejadors de mans Deliplus estan pensats perquè t'acompanyen a qualsevol part. Vénen en un envàs xicotet i còmode de portar. Amb ells les teues mans mantindran una bona higiene les 24 hores del dia, a més de proporcionar-los suavitat.

Aquests Gels són de molt fàcil ús. Tan sols has d'aplicar una xicoteta quantitat en les teues mans i fregar suaument fins a la seua absorció.

Estan pensats per a tot tipus de pells, per la qual cosa els podran utilitzar des dels més xicotets de la família, a partir de tres anys, fins als més majors.

Entre els seus ingredients es troben l’àloe vera, la glicerina o l'extracte de raïm i llima dolça, amb propietats hidratants i calmants, així com vitamina E, antioxidant.

D'edició limitada: no deixes passar l'oportunitat de provar-los com més prompte millor.

Gel netejador de mans taronja

El Gel netejador de mans taronja té una fragància de fruita, amb notes cítriques, de papaia, mango, bresquilla i poma. Proporciona un aroma fresc i suau a les teues mans. I les manté netes des que t'alces fins que et fiques al llit.

Gel netejador de mans groc

El Gel netejador de mans groc Deliplus es caracteritza per la seua fragància a vainilla amb acords dolços, de caramel i florals. És ideal per a utilitzar-lo en qualsevol moment.

Altres recomanacions

Descobreix els nous Gels de bany Deliplus i tria entre les seues diferents línies: dermo protecció, dermo cura i dermo aroma.