Falten pocs dies per a Sant Valentí. Si encara no has decidit què regalaràs, et donem unes quantes idees.

Feliç Sant Valentí. Què et fa més feliç? Regalar o que et regalen?

06 de febrer de 2019

S'acosta Sant Valentí i arriba el moment d'expressar-li a eixa persona tan especial, amb un regal, quant la vols. També és moment de rebre eixe regal per part de la teua parella que farà que et desfaces d'amor per ella.

Perquè, al cap i a la fi, per Sant Valentí els regals tenen una direcció doble: regales i et regalen. Tan emocionant pot arribar a ser una cosa com l'altra. I nosaltres ens preguntem: Què et fa més feliç? Regalar o que et regalen?

Siga com siga, ací tens unes quantes bones idees per a regalar pel Dia dels Enamorats. Si encara no ho tens decidit, para atenció a estes fragàncies, bombons i pastissos amb forma de cor que et proposem com a regals.

Un regal de perfumeria per a Sant Valentí

Fragancias de la perfumería de Mercadona para San Valentín

Un regal clàssic que mai passa de moda: fragàncies per a ell i per a ella.

Targeta de felicitació + fragància (per a ella)

Es tracta d'una targeta de felicitació en la qual es pot escriure un missatge personalitzat per a la persona estimada, que inclou una fragància floral amb un envàs en forma de bes de 30 ml.

Absolutament manejable, es pot dur a qualsevol part, ja siga dins d'una bossa, d'una motxilla, etc. Un detall bonic que sorprendrà la teua parella. Edició limitada.

Colònia Afán (per a ell)

Una fragància ideal per a eixe home de marcat estil de vida i de personalitat forta, elegant, sincera i segura. Destaca per les notes cítriques i de fusta que li proporcionen eixe caràcter d'audàcia, de frescor i de desimboltura.

A més, es presenta en un envàs pràctic de 100 ml. Si el teu xic és atrevit i desimbolt, li encantarà este regal.

Bombons

Bobones Mercadona para San valentín

Un altre regal que no falla per al Dia dels Enamorats. Sobretot amb les delícies d'avellana i els bombons en forma de cor farcits de trufa cruixent que tenim en Mercadona.

Bombons farcits de trufa cruixent

Estos cors d'autèntic xocolate belga estan farcits d'una trufa cruixent exquisida. Deliciós sabor de xocolate i avellana.

Per si això fora poc, es presenten en un estoig elegant de 6 unitats. El teu moment més dolç de Sant Valentí. Edició limitada.

Delícies d'avellana

Regala a la teua parella este plaer irresistible: una neula cruixent deliciosa embolicada en xocolate i trossets d'avellana, que té en l'interior el farciment més deliciós a base de crema i avellana.

L'embolcall és un estoig molt elegant, ideal per a un regal en esta data assenyalada i inclou una safata pràctica.

Pastissos de cor

Tartas de Mercadona para el día de San Valentín

Us agraden els pastissos amb forma de cor per a compartir? Doncs aleshores este pot ser el millor regal. A més, pots triar entre estos dos sabors i disfrutar de l'amor més dolç amb la millor companyia.

Pastís cor Sacher

Un pastís de xocolate de 320 g en forma de cor 3D ideal per a tallar en quatre racions. Característiques:

  • En l'interior, la base de bescuit de tipus Sacher conté una capa de farcit de melmelada de gerd i una altra de mousse de trufa per damunt. Una barreja fresca i sucosa.
  • En la superfície, el pastís està banyat amb una cobertura de xocolate negre.
  • Acaba amb unes perles de xocolate de color roig que donen al pastís el toc cruixent i decoratiu.
  • Edició limitada.

Pastís de cor rovell

Un pastís de rovell i nata de 315 g en forma de cor 3D ideal per a tallar en quatre racions. Característiques:

  • En l'interior, té una base de bescuit blanc cobert per una capa de farcit de caramel i una altra de mousse de nata per damunt. Una combinació guanyadora que aporta frescor i suculència.
  • La superfície del pastís es troba coberta per una capa de rovell brillant.
  • A manera de decoració té uns cors de sucre blanc de diferents mides que cobrixen el pastís.
  • Edició limitada.

Altres recomanacions

En Mercadona trobaràs una varietat àmplia de bombons, com ara l'assortiment Senzza, els Bombons farcits Cadbury, els Bombons belgues Mondose, etc. Tots habituals de la temporada nadalenca però també molt apropiats per a endolcir la vida de la teua parella per Sant Valentí.