Exfoliant Corporal Mineral i Sagí Corporal Mineral de Mercadona. Aconsegueix una pell perfecta en tan sols dos passos.

Exfoliant i Sagí Corporal Mineral

26 de setembre de 2017

Una pell perfecta en tan sols dos passos

Sent els minerals del Mar Mort en la teua pell amb l’Exfoliant Corporal i el Sagí Corporal amb sals del Mar Mort de Mercadona. Aconsegueix una pell perfecta en tan sols dos passos: aplica primer l’exfoliant corporal, que suavitza la pell seca i esquerdada, i després el sagí, que proporciona suavitat a la pell.

  • Primer pas

Aplica generosament sobre la pell neta i humida l’Exfoliant Corporal Mineral amb sals del Mar Mort de Mercadona. Fes massatges al cos prestant especial atenció als colzes, els genolls i els peus, després retira l’exfoliant amb aigua tèbia per a gaudir de la seua agradable fragància de llet i mel.

  • Segon pas

Després de l’exfoliant, aplica generosament el Sagí Corporal Mineral de Mercadona sobre la pell neta i humida. Fes massatges fins a la seua total absorció. Utilitza’l diàriament per a gaudir d'una pell suau i hidratada.

Exfoliant Corporal Mineral i Sagí Corporal Mineral amb sals del Mar Mort. Ja disponibles a Mercadona!

Altres recomanacions:

Si busques hidratar la teua pell de la manera més lleugera possible, prova els Olis en Crema Deliplus, canvien de textura a mesura que els apliques amb massatge i es transformen en un oli sedós amb un tacte únic.

Si tens el cabell sec, nodreix-ho amb la Línia Argán Oil Deliplus. Un ritual únic de nutrició per al teu cabell.