Amb la Col·lecció Shine Fest brillaràs com mai en els festivals d'este estiu.

Este estiu, brilla com una estrela amb la col·lecció Shine Fest

06 de maig de 2024

Vols ser l'estrela dels festivals d'este estiu? Amb la col·lecció Shine Fest t'ho posem més fàcil. Prepara't per a estar radiant i ser el centre de totes les mirades. Esta col·lecció és un autèntic descobriment en cosmètica que ve replet de brillantor i centellejos.

És el moment de resplendir, ballar i brillar davall dels cels d'estiu amb la nostra increïble col·lecció de maquillatge festivaler! No te la perdes.

Quins productes componen la Col·lecció Shine Fest?

Labials Gloss

Labiales Gloss Shine Fest de Mercadona

Brillantor, brillantor i més brillantor! El color d'estos labials és fascinant, però no es tracta només de color, es tracta de brillantor!

Experimenta el centelleig espectacular dels nostres Gloss, dissenyats amb una fórmula de textura suau que es llisca delicadament sobre els teus llavis. El seu acabat resplendent i sucós captura la llum des de tots els angles. Recordes els llavis brillants que semblaven il·luminar una habitació sencera? Fes-te amb la nostra col·lecció i aconseguix el mateix efecte!

 • 01 Halo: un to neutre i versàtil que brilla amb una elegància atemporal, com un diamant. Amb este labial pots complementar qualsevol look, des del més casual fins al més refinat.
 • 02 Sunset: amb este to rosa elèctric et submergixes en la calidesa del crepuscle. Un toc vibrant, divertit i juvenil per als teus llavis, perfecte per a il·luminar els teus dies.
 • 03 Astral: amb el seu toc enigmàtic i original, este morat profund evoca un viatge estel·lar. Pura audàcia porpra!

Cada lipgloss d'esta col·lecció ha sigut formulat acuradament per a oferir-te una brillantor intensa i duradora que t'assegura uns llavis radiants en tot moment. Si el combines amb la paleta de Glitter, l'efecte és sensacional, prova'l!

Paleta de Glitter

Paleta de Glitter Shine Fest de Mercadona

La nostra paleta de Glitter Shiny deslliga la màgia de la brillantor. La seua fórmula oferix un resultat impecable per a la nit festivalera. Des del platejat fins al lila, presenta 4 captivadors tons ideals per a crear els looks més impactants. Pots aplicar-te'ls a les galtes, als ulls, als llavis... Atrevix-te a brillar amb estos tons exclusius Deliplus Color i dona un toc màgic al teu maquillatge estiuenc!

Eyeliners en diversos tons

Eyeliners en varios tonos Shine Fest de Mercadona

Estos perfiladors d'ulls destacaran la teua mirada amb una brillantor única i una profunda intensitat. Dissenyats especialment per a un look encantador que no passarà mai desapercebut. Disponibles en una gamma de 5 tons que afigen glamur i sofisticació als teus ulls.

 • Blau.
 • Verd.
 • Morat.
 • Daurat.
 • Negre.

Màscara de pestanyes de color vibrant Water Resistant

Máscara de pestañas de color vibrante Water Resistant Shine Fest de Mercadona

No t'imagines els colors vibrants de les nostres màscares de pestanyes! Submergix-te en l'emocionant energia de l'estiu amb estes quatre opcions resistents a l'aigua, que et transporten a un món ple d'alegria i estil. Dona un extra de diversió i frescor al teu look estiuenc! Disponible en quatre tons:

 • Núm. 01 – Blau.
 • Núm. 02 – Verd.
 • Núm. 03 – Rosa.
 • Núm. 04 – Lila.

Consells d'ús

 • Recomanem utilitzar un desmaquillador bifàsic
 • Aplica de l'arrel a les puntes amb moviments en zig-zag per a aconseguir el millor resultat.

Altres recomanacions

Coneixes els nostres Kits de pinzells de maquillatge? Són els teus millors aliats per a maquillar-te amb un resultat professional.

Completa el teu look amb els nostres Pintaungles.

Descobrix els millors tractaments per a exfoliar, refrescar i hidratar els teus peus.