Diva de Deliplus presenta una col·lecció per a llavis, ulls i ungles. Combina les seues ombres, llueix llavis i ungles de pel·lícula i dóna-li a la teua pell centelleigs daurats.

Diva: El maquillatge del Nadal

18 de desembre de 2017

Deliplus presenta aquest nadal la col·lecció Diva, inspirada en els màgics anys daurats del cinema: barres, brillantors i llapis de llavis, paleta d'ombres, esmalt d'ungles i pols il·luminador corporal. Trobaràs tot el necessari per a convertir-te en una vertadera estrela.

Les barres

Et sorprendran tant per fora com per dins: el seu packaging amaga un pràctic i funcional espill en la tapa, amb el qual podràs maquillar els teus llavis on i quan vulgues. Un sistema d'imant assegura el tancament de l'espill.

Les barres posseeixen una textura d'espectacular acabat metàl·lic, gran cobertura, lluminositat i amb un color durador. Disponible en 2 tons:

  • Núm. 01 Grana Perlat Metàl·lic
  • Núm. 02 Marró Perlat Metàl·lic

Les brillantors

Les brillantors de llavis d'aquesta col·lecció són de envàs tub; la seua gran quantitat de perla aconsegueix una sensacional cobertura de color i lluminositat de textura molt confortable. Està disponible, també, en dos tons:

  • Núm. 01 Blanc
  • Núm. 02 Daurat

Un truc!

Encara que es pot aplicar solament, la brillantor de llavis Diva és ideal per a combinar amb qualsevol de les barres, creant un efecte volum i de llum inigualable.

Per a aconseguir una major definició en l'aplicació és aconsellable que ho apliques amb un pinzell.

Els perfiladors de llavis

De textura gel, de llarga durada –fins a huit hores– i disponible en dos tons:

  • Núm. 01 Grana Perlat
  • Núm. 02 Marró Perlat

La paleta d'ombres

Amb sis tons renovats, que van dels blaus als daurats, la seua textura en pols és d'ús exclusivament en sec. La paleta conté un espill en el seu interior i un pinzell amb doble aplicador d'esponja, ideal per als retocs.

Esmalt d'ungles

La col·lecció Diva presenta dos tons, un blau i un altre daurat. A més compta també amb un top coat per a un acabat perfecte.

El pols il·luminador

El pols il·luminador corporal amb bomba difusora desprén sobre la teua pell centelleigs daurats.

Altres Recomanacions

Abans d'anar-te’n al llit no t'oblides de desmaquillar-te en profunditat i de nodrir el teu rostre. Com? Descobreix la Bromera Netejadora i la Crema Hidratant O’lysee de Mercadona