Cuida't i hidrata't els cabells amb la Línia Plex Repair per a cabells danyats.

Descobrix la Línia Plex Repair per a la cura dels teus cabells

07 de març de 2023

No busques més! Si tens els cabells secs i trencadissos, la Línia Plex Repair t'ajuda a combatre este problema. Els teus cabells necessiten la hidratació adequada i els millors nutrients per a evitar la fragilitat i recuperar la salut capil·lar.

Quins productes utilitzes tu? Nosaltres et recomanem esta solució, específicament dissenyada per a cabells danyats i amb tendència a trencar-se, amb una fórmula exclusiva que regenera els cabells, de manera que es realça la seua bellesa natural.

Característiques de la Línia Plex Repair

La Línia Plex Repair està especialment formulada per a reparar i nodrir cabells molt danyats. Per això, incorpora tecnologia Plex Repair, Argan, Jojoba i Karité, que regenera la fibra capil·lar des de l'interior i així s'augmenta la seua resistència al trencament.

Quins productes componen la Línia Plex Repair i com utilitzar-los?

Esta gamma de productes es compon de Xampú, Mascareta i Sèrum.

 • 1r pas: aplica el Xampú sobre el cuir cabellut i fes massatges fins que isca bromera. Renta amb aigua abundant. Si cal, aplica'l una altra vegada.

Champú para el tratamiento capilar hidratante Plex Repair Deliiplus

 • 2n pas: ús de la Mascareta. Després de rentar el xampú, aplica el tractament nutritiu intensiu Plex Repair des del mig fins a les puntes.
  • Fes massatges lleugers perquè penetre bé el producte.
  • Deixa actuar entre 2 i 3 minuts i renta amb aigua abundant.
  • Per a una regeneració més profunda, es recomana l'ús següent: una vegada a la setmana, aplica el tractament sobre els cabells secs i pentinats prèviament, estén la mascareta des del mig fins a les puntes i embolica amb una tovallola. Deixa actuar durant 30 minuts i renta amb bastant aigua.

Mascarilla para el tratamiento capilar hidratante Plex Repair Deliiplus

 • 3er pas: dosifica una xicoteta quantitat de Sèrum sobre la mà i estén sobre els cabells secs o humits. Ajusta la dosi segons la longitud dels cabells. No rentes.

Sérum para el tratamiento capilar hidratante Plex Repair Deliiplus

Quins beneficis aporta el tractament Plex Repair als cabells?

 • Ajuda a reforçar els enllaços interns dels cabells, aconseguint una estructura interna perfecta, la qual cosa fa que lluïsquen sans i brillants.
 • Crea una pel·lícula protectora sobre la fibra capil·lar que la protegix del dany ocasionat per qualsevol agent químic o per les màquines que tracten els cabells amb calor, com ara eixugadors, planxes o utensilis per a arrissar.
 • Prevé el trencament dels cabells, ja que enrobustix la seua estructura interna.
 • Els teus cabells queden suaus, amb volum i lluminositat. En poques paraules, amb un aspecte saludable.

Altres recomanacions

Ja has provat el Mètode Curly per a cabells rulls? Posa'l en pràctica amb la nostra línia de productes Curl Perfect i aconseguix uns rulls suaus i definits.

Per a revitalitzar el color dels cabells, no hi ha res millor que la Mascareta Reviva, que els retorna el to i recupera la lluentor.

I si el que necessites és cobrir els cabells blancs respectant-los al màxim, prova la nostra línia de Tints 0% amoníac en tons cendra.