Els tints en tons cendra 0 % amoníac són una opció excel·lent per a canviar de look o cobrir les canes amb un acabat molt natural.

Cuida't els cabells amb la nostra línia de Tints sense amoníac en tons cendra

29 de setembre de 2022

Des d'ara ja pots trobar Tints en tons cendra 0 % amoníac en Mercadona. Si busques un canvi de look i vols cobrir-te les canes respectant els cabells al màxim, necessites este tipus de tint.

A més, és molt fàcil d'aplicar. T'animes a provar-lo?

Quins productes conté la caixa de Tints color cendra sense amoníac?

 • Emulsió reveladora 75 ml
 • Tub de Crema coloració permanent 60 ml
 • Tractament Nutritiu postcolor 60 ml
 • Sèrum 5 beneficis 1,5 ml
 • Fullet + guants

Característiques d'esta línia de tints

 • Els Tints en tons cendra 0 % amoníac t'oferixen una coloració permanent sense amoníac. Un acabat natural i uniforme, i la protecció que els teus cabells necessiten.
 • La unió entre els olis vegetals (argània, jojoba, karité), la fórmula colorant i la tecnologia PLEXREPAIR proporcionen un resultat únic: cabells cuidats, colors duradors i plens de vida.
 • Restaura l'estructura interna dels cabells i augmenta la seua resistència al trencament.

Instruccions d'ús

Preparació

1. Cobrix-te els muscles amb una tovallola i posa't els guants.

2. Obri el flascó aplicador que conté l'Emulsió reveladora i afig el contingut del tub de Crema coloració permanent.

3. Tanca el flascó aplicador i agita'l enèrgicament fins a aconseguir una mescla homogènia.

4. Trenca la punta de l'aplicador immediatament després de la mescla per a evitar que el flascó explote i es produïsquen projeccions perjudicials de producte. Aplica el producte immediatament. També es pot aplicar en bol i paletina.

Aplicació dels Tints 0 % amoníac en tons cendra

Opció 1. Aplicació en cabells tenyits

1. Aplica la mescla sobre els cabells secs. Repartix el producte a les arrels, separant els cabells ratlla per ratlla amb l'ajuda de la punta de l'aplicador o bé amb la punta del pinzell. Cobrix totes les arrels. Deixa actuar 20 minuts. En el cas que tingues molts cabells blancs, 25 minuts. Si en este procés la mescla s'ha enfosquit, no et preocupes, ja que no influïx en el rendiment del producte.

2. Aplica la resta del producte sobre les parts del mig i les puntes. Fes massatges lleugers i deixa actuar 10 minuts.

Opció 2. Aplicació en cabells naturals, tenyits des de fa més de 3 mesos o amb un color molt diferent del que es vol aplicar

1. Aplica la mescla sobre els cabells secs. Repartix el producte a les arrels, separant els cabells ratlla per ratlla amb l'ajuda de la punta de l'aplicador o bé amb la punta del pinzell. Cobrix totes les arrels.

2. A continuació, repartix la resta del producte sobre les parts del mig i les puntes. Fes massatges lleugers i deixa actuar 30 minuts. En el cas que tingues molts cabells blancs, 35 minuts. Si en este procés la mescla s'ha enfosquit, no et preocupes, ja que no influïx en el rendiment del producte.

Nota important: no guardes mai les restes ja mesclades de producte.

Rentada

1. Després del temps d'espera, renta amb un poc d'aigua els cabells i fes un massatge lleuger. A continuació, renta amb molt de compte i amb aigua tèbia abundant fins que l'aigua isca clara. Llava els cabells dos vegades amb xampú fins que s'elimine qualsevol resta de producte.

2. Aplica el tractament nutritiu +PLEXREPAIR sobre els cabells. Fes un massatge lleuger i deixa actuar de 2 a 3 minuts. Renta amb aigua abundant. Conserva la resta del producte per a aplicacions posteriors.

Acabat

Per a finalitzar, estén unes gotes de Sèrum 5 beneficis sobre les mans i repartix-lo uniformement des del mig fins a les puntes, evitant les arrels. Ajusta la dosi segons la longitud dels cabells. Pots aplicar-lo sobre els cabells humits o secs.

Precaucions d'ús

Els colorants dels cabells poden causar reaccions al·lèrgiques greus. És indispensable respectar les indicacions següents:

 • Mantín fora de l'abast dels xiquets.
 • Este producte no està destinat a utilitzar-se en persones menors de 16 anys.
 • Els tatuatges temporals de henna negra poden augmentar el risc d'al·lèrgia.
 • És obligatori fer una prova d'alerta d'al·lèrgia a la pell 48 hores abans d'utilitzar el producte, fins i tot si ja t'has tenyit alguna vegada.
  • Com s'ha de fer la prova d'alerta d'al·lèrgia?:

1. Lleva't les arracades de les orelles.

2. Neteja amb alcohol una xicoteta zona de la pell darrere de l'orella d'1 cm x 1 cm i aplica una xicoteta quantitat de Crema coloració permanent (1B).

3. Repetix esta aplicació 2 o 3 vegades més en la mateixa zona deixant eixugar prèviament l'aplicació anterior i espera 48 hores sense llavar, cobrir ni tocar.

4. Tanca el tub amb molt de compte i conserva'l per a utilitzar-lo després de 48 hores.

5. Si en este període notes enrogiment o qualsevol altra alteració cutània com picors, inflor, etc. Renta immediatament la zona i NO T'APLIQUES LA COLORACIÓ.

Tin en compte que la prova d'alerta d'al·lèrgia és una precaució important, però no és una garantia per a evitar futures reaccions al·lèrgiques. Per favor, consulta un metge si tens algun dubte.

 • Usa guants apropiats.
 • Evita el contacte amb la pell i els ulls. Si el producte entra en contacte amb els ulls, renta immediatament amb aigua abundantment i acudix a un metge. En el cas que portes lents de contacte, lleva-te-les abans de rentar.
 • No l'uses per a tenyir celles, pestanyes, barba ni bigot.
 • No ingerisques el producte.
 • Prepara i aplica la mescla preferentment en un lloc ben ventilat.
 • No exposes el producte a la calor i a la llum.
 • Renta bé els cabells després de l'aplicació.

No utilitzes el tint capil·lar:

 • Si tens alguna erupció cutània a la cara o tens el cuir cabellut sensible, irritat o danyat.
 • Si alguna vegada has experimentat qualsevol tipus de reacció després de la coloració dels cabells.
 • Si alguna vegada has experimentat una reacció als tatuatges temporals de henna negra.
 • Si t'has tenyit els cabells amb henna o amb una coloració progressiva.

En el cas que hages tingut alguna reacció anteriorment, consulta un metge abans d'aplicar la coloració.

Si durant la coloració experimentes:

 • Coentor, cremor o erupció, renta immediatament i no continues utilitzant el producte. No utilitzes de nou el producte sense consultar abans un metge.
 • Erupció de la pell que s'estén ràpidament, mareig o defalliment, dificultats per a respirar o inflor als ulls, renta immediatament i demana assistència mèdica.

Si els dies següents a la coloració experimentes:

 • Problemes com picor, erupcions, bambolles o sudació al cuir cabellut o la pell, inflor als ulls o la cara, consulta immediatament un metge.

Altres recomanacions

Tens els cabells rulls? Seguix el Mètode Curly amb els productes de la Línia Curl Perfect per a tindre'ls perfectes i controlar l'encrespament.

Però si el que vols és il·luminar i revitalitzar el color dels cabells a l'instant, prova la Mascareta ColorCor Reviva.

Tenim els millors productes per a una depilació ràpida, còmoda i indolora.