Les cremes corporals Sugarland de Mercadona t'hidraten amb olors delicioses. Edició limitada.

Cremes corporals Sugarland: Edició limitada

18 de juny de 2018

Sugarland arriba a Mercadona amb dos cremes corporals: Banana Attraction i Vanilla Addiction. Sugarland és una edició limitada de La Perfumeria de Mercadona.

Sugarland t'oferix una hidratació corporal amb olors delicioses que et transportaran a moments feliços plens de notes dolces.

Sugarland Banana Attraction

La crema corporal Banana Attraction de Sugarland fa una olor irresistible de batut de plàtan i galletes, les postres cremoses de l'estiu per excel·lència.

Sugarland Vanilla Addiction

La hidratant Vanilla Addiction de Sugarland aposta per tot un clàssic, l'olor de pastís de vainilla i poma.

Com utilitzar les cremes corporals Sugarland de Mercadona

Les cremes corporals Sugarland de Mercadona són aptes per a tot tipus de pells.

Per a aplicar-les correctament, pots fer un suau massatge circular. La crema s'absorbix ràpidament en la zona corporal on s'ha fet el massatge.

Avantatges de les cremes Sugarland

  • Ús diari: estes cremes corporals que trobaràs a La Perfumeria de Mercadona es poden utilitzar diàriament. De fet, si tens la pell molt seca, les pots aplicar diverses vegades al dia per a aconseguir més hidratació.
  • Olors úniques i vitamines per a la teua pell: a més de les seues olors inimitables de batut de plàtan i galletes o de pastís de vainilla i poma també contenen karité i vitamina E.

Altres recomanacions

Et recomanem conéixer el procés de Qualitat de les cremes de Mercadona, sotmeses a més de 100 controls exhaustius elaborats per desenes de professionals, que busquen la millor cura per a la teua pell.

Descobrix la línia Simply Flowers de Mercadona. Fragàncies de Peònia, Violeta, Rosa, Flor del taronger i Gesmil, que t'envoltaran la pell amb notes fresques, suaus i romàntiques.