Descobrix Cosmic, la nova col·lecció de Perfumeria inspirada en l'espai i els seus centellejos.

Cosmic, una col·lecció còsmica

10 de desembre de 2021

Et presentem una de les novetats estrella de la nostra Perfumeria, la Col·lecció Cosmic, ideal per a regalar en estes festes. Inspirada en l'espai i els seus centellejos, inclou dos tipus de productes:

  • Lot Perfum, per a ell i ella
  • Col·lecció de Cosmètica

Lot de Perfums

  • Per a ell i per a ella.
  • Conté perfums amb notes florals i cítriques afustades.
  • Disseny d'avantguarda, d'aparença galàctica.

Col·lecció de Cosmètica

La Col·lecció de Cosmètica Cosmic t'oferix una gamma infinita de possibilitats per als dies i les nits de festa, brillant com el cosmos!, que inclou els productes següents:

Imagen Texto 1 Cosmic Shine

Paleta Ombres

9 tons d'ombres d'ulls mats, setinades i metàl·liques.

Perfilador Ulls Duo

2 colors: negre amb centellejos i gris plata amb centellejos.

Màscara de pestanyes

Definició i volum modulable.

Imagen Texto 2 Cosmic Shine

I·luminador

De textura vellutada i acabat multireflex en format diamant. S'aplica amb brotxa per a donar llum a galtes, escot, muscles, o amb pinzell per a zones més xicotetes com l'arc de les celles, la paret nasal…

Lips Cosmic

Fluid de llavis mat de llarga duració que es transforma quan entra en contacte amb els teus llavis. Com? Aplica'l, deixa'l assecar i ajunta els llavis. La seua textura mat es transforma a l'instant, en un elegant fluid resplendent.

Pintaungles

Esmalts en tons terracota i glitter per a transformar per complet l'acabat i el color de la teua manicura i donar-li una aparença còsmica.

Imagen Texto 3 Cosmic Shine

Kit Ombres intercanviables

Conté 12 ombres d'ulls mat, setinades i metal·litzades, i una paleta de cartó on posar els teus tons favorits i portar-los amb tu a totes parts. Les combinacions són infinites!

Altres recomanacions

Per a mantindre la pell de la teua cara lliure d'impureses, utilitza Bubble Mask, la mascareta netejadora i exfoliant efervescent.