Els nostres lots per al Dia del Pare són un regal que segur que agrairà. Tria entre els nostres dos lots de bellesa. I també pots optar per regalar un saborós pastís amb felicitació inclosa.

Converteix el Dia del Pare en un record especial

15 de març de 2018

A Mercadona cuidem els detalls que marquen la diferència. Per això hem elaborat dos lots amb les nostres fragàncies Comotú Viento i Sesgo, acompanyades d'un complement perquè el regales el Dia del Pare.

I si la persona amb la qual comparteixes aquest dia és llépola, sorprén-la també amb el nostre pastís especial per al Dia del Pare. Faràs que aquest 19 de març siga d'allò més dolç.

Lot Comotú Viento per al Dia del Pare

Amb el lot Comotú Viento Deliplus segur que encertes amb el teu regal per al pròxim Dia del Pare. Aquesta fragància de la Perfumeria de Mercadona es caracteritza, precisament, per la seua frescor i pel seu toc cítric i aquàtic. Aquest lot inclou la fragància Comotú Viento de 100 ml presentada amb una pràctica i còmoda motxilla que segur que utilitzarà en moltes ocasions.

Lote Comotú Viento Mercadona

Lot Sesgo per al Dia del Pare

El lot Sesgo Deliplus és una altra gran alternativa per a regalar en el Dia del Pare. La fragància Sesgo de la perfumeria de Mercadona proporciona un aroma cítric amb matisos de fusta Fougere que evoca els boscos. Ve en un envàs de 100 ml i acompanyat d'un necesser perquè tots els seus productes de bellesa estiguen sempre ordenats.

Lote Sesgo Mercadona

Pastís per al Dia del Pare de Mercadona

Si a més vols regalar dolçor en el Dia del Pare, vine a pel nostre pastís creat especialment per a aquesta jornada festiva. Rovell torrat, nata, trufa i sucós bescuit amb xocolate fos i ametla trossejada cobrint els laterals sobre un fons taronja en el qual es llig “Felicitats, Pare”, És perfecte!

Tarta Día del Padre Mercadona

Altres recomanacions

Recorda que a La Perfumeria de Mercadona podràs trobar altres pràctics necessers Deliplus per a home i altres tractaments facials com els de la línia Vído exclusiva per a homes.