Renova el teu look per a la tardor amb la nova col·lecció Velvet Mate de Mercadona.

Col·lecció Velvet Mate (edició limitada)

21 de setembre de 2018

Et presentem la nova col·lecció Velvet Mate, d'edició limitada, perquè lluïsques un look radiant esta nova temporada… O pensaves que t'anaves a quedar sense una nova proposta de look de cara a la tardor? Res d'això. T'oferim una nova col·lecció amb força i personalitat, tal com eres tu.

Descobrix els colors de la tardor: rosa, morat i cirera per als teus llavis i ungles, sempre amb un acabat vellutat. Unix-te a la tendència mat!

Nova col·lecció Velvet Mate de Mercadona

La nova col·lecció Velvet Mate es compon de:

  • 3 tons de pintallavis fluid de llarga duració i acabat mat intens:

- Núm. 01 Morat

- Núm. 02 Rosa clar

- Núm. 03 Roig cirera

  • 1 coloret duo en textura cremosa d'acabat vellutat i en dos colors: natural i rosa.
  • 3 tons de pintaungles efecte mat.

Si vols comprovar el resultat de la combinació d'estos productes en uns looks irresistibles, presta atenció a este vídeo:

Manera d'aplicació

La manera d'aplicar adequadament estos productes és la següent:

  • Pintallavis líquids Velvet Mate: s'apliquen directament sobre el llavi i deixen una capa fina de color. La forma de l'aplicador permet una aplicació precisa.
  • Coloret duo: per la seua textura cremosa d'efecte vellutat són idonis per a aplicar i difuminar amb el palpís dels dits.
  • Pintaungles efecte mat: cal aplicar abans una base vitaminada 9 en 1 per tal de protegir i enfortir les ungles. Aplica 2 capes d'esmalt del color que més t'agrade de la nova col·lecció Velvet Mate.

Quins resultats obtindré amb esta nova col·lecció?

  • Pintallavis fluid Velvet Mate: aporta un to mat perfecte d'acabat vellutat de llarga duració que cobrix els llavis en una sola passada. Obtindràs un color durador i t'aportarà una sensació molt confortable.
  • Coloret duo: proporciona a les galtes un rubor lluminós. El color es pot modular fàcilment per a crear un efecte natural per al dia o un efecte més intens per a la nit.
  • Pintaungles: un acabat mat elegant per a unes ungles perfectes.

I recorda, esta tardor, unix-te a la tendència mat!

Vine ràpidament a la Perfumeria de Mercadona i emporta’t esta nova col·lecció. És una edició limitada!

Altres recomanacions

Si vols presumir de mans boniques, seguix este tutorial de Manicura perfecta en 8 passos.

Comences el viatge de vacances? Presta atenció a esta selecció de Quatre productes imprescindibles que no has d'oblidar.