Dóna-li més lluentor i lluminositat al teu rostre i als teus llavis amb la nova col·lecció Metalllic Radiance. Es compon de l’il·luminador Strobing en dos tons i dos barres de llavis.

Col·lecció Metallic Radiance. Edició limitada

21 de març de 2018

La llum serà la protagonista del teu rostre i llavis gràcies al nou look Metallic Radiance Deliplus d'edició limitada. Aquesta línia de maquillatge està formada per l’il·luminador Strobing en dos tonalitats diferents per a diferents tons de pell. Així com per dos barres de llavis: la núm. 01 morat metàl·lic i la núm. 2 coral metàl·lic.

Prova els efectes de l’il·luminador Strobing

La Perfumeria de Mercadona t'ofereix el seu innovador il·luminador Strobing. Amb ell ressaltaràs la part superior dels pòmuls i el centre del front, que farà que la teua pell resplendisca aportant-li un aspecte radiant. Pots il·luminar diverses zones del rostre i aportar-li un toc de llum natural a les zones que desitges.

L’il·luminador Strobing ve en textura crema i en dos tons: el núm. 01 llum daurada, indicat per a pells mitjanes i el núm. 02 llum perlada, per a pells clares.

Com aplicar l’il·luminador Strobing?

l’il·luminador Strobing es pot aplicar tant amb la punta dels dits com amb una esponja o una brotxa de maquillatge. Les zones més indicades per a la seua aplicació són la barbeta, l'envà nasal, la part central del front i la part superior dels pòmuls. Gràcies al seu efecte aconseguiràs una pell d'acabat brillant i resplendent. El teu rostre es mantindrà lluminós i suau durant tot el dia.

Barres de llavis Metallic Radiance

Prova la barra de llavis que més vaja amb el teu look. Hi ha dos colors diferents, cremosos, hidratants i a la moda: la barra núm. 1 morat metàl·lic és ideal per a destacar els teus llavis, mentre que la barra núm. 2 coral metàl·lic, de tonalitat més suau, farà que els teus llavis replendisquen amb un acabat extra nacrat.

Altres recomanacions

Si t'agrada lluir radiant durant tot el dia, prova el corrector fijo & cubriente Deliplus, aconseguiràs una alta cobertura i fixació. I per a un pentinat brillant sense que semble endurit, la laca extraforta Deliplus és la teua aliada a casa i en la bossa de mà, en la seua versió xicoteta.