Glam, la nueva colección de maquillaje de Deliplus

Col•lecció Glam. Preparada per impressionar?

28 de desembre de 2016

Enamora't de la col·lecció Glam –edició limitada– que trobaràs a La Perfumeria de Mercadona, per estar perfecta en totes les festes. Realça la teua personalitat i el teu estil amb els esmalts d'ungles, pols corporal il·luminador, bàlsam labial glitter, perfilador d'ulls de llarga durada, barra de llavis i paleta d'ombres. Preparada per impressionar?

Mans d'impacte

Lacas de uñas efecto gel Glam de la Perfumería de Mercadona

Presumeix de mans amb els esmalts d'ungles efecte gel Glam de fàcil aplicació. Esmalts que cubreixen completament, de gran lluentor i llarga durada, amb una fórmula innovadora d'acabat professional i nova tecnologia sense utilitzar llum UV.


Disponible en tres colors: nº660 granat, nº661 roig i nº738 glitter daurat. No t’oblides d’utilitzar el Top Coat nº662 conjuntament amb els esmalts per aconseguir uns resultats òptims. També disposes de més colors d’esmalts d'ungles i si desitges afegir més sofisticació, a la Perfumeria de Mercadona trobaràs les decoracions més sorprenents.

Llavis amb glamour

Barra de labios y Bálsamo Glitter Glam de La Perfumería de Mercadona

Impressiona amb la Barra de llavis Glam nº01 roig de la Perfumeria de Mercadona.

Un truc: Afegeix un toc de Bàlsam glitter roig sparkling en el centre del llavi per donar-li un toc de llum.

Mirada Intensa

Sombras, Perfiladores y Eyeliner  Glam de La Perfumería de Mercadona

Aconsegueix un look glamurós amb la col·lecció Glam de la Perfumeria de Mercadona on trobaràs tot el que necessites per il·luminar la teua mirada. Descobreix la paleta de sis ombres d'ulls Glam en textura pols compacta, d'ús exclusivament en sec, o l'ombra d'ulls llapis automàtic, de textura cremosa i fórmula de llarga durada.


Per intensificar la teua mirada, aplica't el perfilador d'ulls, t'aportarà lluminositat gràcies a les seues xicotetes partícules glitter. No t'oblides tampoc del nostre eyeliner glitter en tres colors, un must de la temporada.

Pols il·luminador

Polvo Iluminador Glam de La Perfumería de Mercadona

Aquestes dates nadalenques son perfectes per lluir vestits de festa i escots pronunciats. La col·lecció Glam presenta el seu pols il·luminador corporal, en flascó de cristall i amb bomba difusora per distribuir-lo de manera uniforme.

Per a una correcta aplicació n'hi ha prou amb exercir una lleugera pressió sobre la bomba. Obtindràs un acabat molt lluminós gràcies als seu centelleig de color daurat.

Altres recomanacions

Completa el teu maquillatge donant-li a la teua mirada un toc especial amb les nostres Màscares de Pestanyes Deliplus.

Saps com cuidar la teua pell? Segueix els nostres Consells i aconsegueix una pell suau i bonica tot l'any amb la línia de Neteja Facial de Deliplus.