En el Dia Nacional de les Pestanyes, et suggerim els acabats de pestanyes que marquen tendència.

Celebra amb Mercadona el Dia Nacional de les Pestanyes

19 de febrer de 2021

Hui se celebra el Dia Nacional de les Pestanyes i maquillar-les ajuda a potenciar la mirada. Ja en l'antiguitat s'utilitzaven maquillatges primitius, antecessors dels actuals, per a enfosquir-les i fer més profunda la mirada.

Ens sumem a esta data assenyalada amb uns atractius acabats de pestanyes, molt diferents entre si, que faran que el maquillatge d'ulls resulte impecable. Feliç Dia Nacional de les Pestanyes!

Aconseguix els acabats més atractius en les pestanyes

Descobrix els acabats de pestanyes que marquen tendència i els productes idonis per a aconseguir-los. Tria'n el teu favorit!

Volum intens

Texto 1 Imagen Dia Pestañas

No et rendisques, pots aconseguir un volum intens fins i tot en les pestanyes més xicotetes.

Per a això, et recomanem utilitzar la Màscara Maxi Volumen, especialment indicada per a aportar un volum extrem a les pestanyes. Fàcil aplicació i duració prolongada.

Longitud i naturalitat

Texto 2 Imagen Dia Pestañas

Penses que aconseguir un acabat de pestanyes llargues és incompatible amb el fet de mantindre l'aspecte natural? Això sí que no!

Ho pots aconseguir amb la Màscara Long Xtrem, màscara de pestanyes allargadora. A més de la longitud que indica el nom, també aporta definició. Només amb una capa aconseguiràs la naturalitat que busques.

Volum i curvatura

Texto 3 Imagen Dia Pestañas

Lluir unes pestanyes d'impacte, amb un acabat que combine volum i curvatura és més fàcil del que penses.

  • Per a aconseguir-ho, el nostre suggeriment és la Màscara Volume & Curve XL, amb raspall XL de disseny especial que ajuda a aconseguir eixe efecte: volum i curvatura accentuada.

Volum natural

Texto 4 Imagen Dia Pestañas

Preferixes un acabat amb volum natural amb efecte ventall (volum en 4 dimensions) per a la mirada?

Necessitaràs la Màscara de pestanyes Volum 4D, ideal per a aportar volum, pentinar, definir i allargar les pestanyes. Atenció al seu raspall recte, proveït de cerres de longituds diferents. Una màscara perfecta per a usar-la cada dia.

Saps com s'aplica una màscara de pestanyes?

Aplicar una màscara de pestanyes és molt senzill. Ho has de fer de l'arrel a les puntes, fent moviments en zig-zag per a poder separar-les i aconseguir el màxim volum.

És important que les pestanyes estiguen netes i eixutes abans d'aplicar la màscara.

Consell: utilitza la punta de la màscara per a definir i separar bé les pestanyes.

Altres recomanacions

Aprén a netejar correctament les brotxes i pinzells de maquillatge.