Troba el regal perfecte per a aquest Nadal en La Perfumeria de Mercadona.

Capritxos de bellesa en La Perfumeria de Mercadona

20 de desembre de 2017

Troba el detall perfecte per a aquest Nadal en La Perfumeria de Mercadona. Sense dubte encertaràs en la teua elecció entre la gran varietat de lots de fragàncies.

Per a ella

La Perfumería Regalos Ella

Sorprén-la amb els nous lots Beauty Cocktail de Flor de Mayo, que porten al seu interior crema de mans, fragància Big Red Love i complement, o amb el lot Comotú Amor que conté eau de toilette, body lotion i gel de bany.

Per a ell

La Perfumería Regalos Él

Encerta amb el lot Comotú Fuerza que conté eau de toilette, gel de bany i xampú, o amb el Beauty Cocktail de Flor de Mayo que guarda en el seu interior gel de dutxa, fragància Big mío i complement.

Per als més menuts

La Perfumería Regalos Niños

Ells, sense dubte, són l'alegria d'aquestes festes i estaran encantats de rebre un regal amb els seus personatges favorits. Per a les xiquetes, podràs trobar el necesser de Prodigiosa amb set de bany i perfum, o el lot de Hello Kitty amb eau de toilette i gel de dutxa. Per als xiquets, el lot del gran súperheroi Spiderman que conté eau de toilette, caixa metàl·lica i gel de dutxa, o els graciosos personatges de Gru3, Mi Villano Favorito amb eau de toilette i gel de dutxa.

Altres Recomanacions

La cosmètica és sempre un encert: per a elles és un regal ideal Master Kit de Maquillatge de Deliplus, una paleta de colors amb les últimes tendències… O si vols realitzar un xicotet detall chic, la col·lecció d’esmalts d'ungles Le Petit Bijoux resulta sofisticada i a la moda.