Línia capil·lar per a evitar els cabells secs i donar-los la hidratació i suavitat que necessiten.

Cabells suaus i hidratats amb Hydra Hyaluronic

23 de febrer de 2024

Vols tindre un cabell sedós i ple de vida? Descobrix la nostra línia capil·lar Hydra Hyaluronic, dissenyada per a donar als teus cabells la suavitat i hidratació que es mereixen. Especialment indicada per a cabells normals a secs.

Els teus cabells necessiten hidratació per a estar sans. Si no els la proporciones, poden aparéixer problemes de sequedat, fragilitat, puntes obertes, encrespament i un aspecte apagat i sense lluentor. Vols previndre estes complicacions? Esta línia capil·lar és la solució.

Quins actius cosmètics conté Hydra Hyaluronic?

La línia capil·lar Hydra Hyaluronic conté actius cosmètics d'alt nivell, com l'àcid hialurònic, niacinamida i provitamina B5.

Quins productes componen la línia capil·lar Hydra Hyaluronic?

Xampú

Champú Hydra Hyaluronic Deliplus

Neteja els cabells a fons, aportant suavitat, lluminositat i hidratació sense atapeir. Gràcies a la seua nova tecnologia de perfum encapsulat, ens assegurem que la fragància dure hores després de la llavada, fins i tot una vegada secs. Cada vegada que et pentines, pots disfrutar de la seua delicada aroma, que t'acompanyarà tot el dia i mantindrà els teus cabells suaus.

Instruccions d'ús: humiteja els cabells amb aigua, posa el xampú a les mans i frega-les suaument per a distribuir el producte. Aplica el xampú i fes un massatge en el cuir cabellut i els cabells fins a produir espuma. Renta amb aigua abundant.

Mascareta

Mascarilla Hydra Hyaluronic Deliplus

Retorna i manté la hidratació òptima dels cabells, els deixa suaus i lluminosos, i evita que s'atapeïsquen. Utilitza la mateixa selecció d'actius i tecnologia de perfum encapsulat del xampú, per la qual cosa la fragància perdura durant hores després de la rentada.

Instruccions d'ús: una vegada rentat el xampú i retirat l'excés d'aigua, repartix la mascareta de manera uniforme del mig a les puntes, i evita aplicar-la en el cuir cabellut. Deixa-la actuar 2 minuts. Després, renta els cabells amb abundant aigua fins que s'elimine el producte per complet. Es recomana la seua aplicació 1 o 2 vegades per setmana per a obtindre els millors resultats i mantindre els cabells en les millors condicions.

Condicionador

Acondicionador Hydra Hyaluronic Deliplus

Condiciona, hidrata i desenredra els cabells, i els protegix del sol i dels danys de la raspallada.

Instruccions d'ús: agita bé el producte per a mesclar les dos fases abans de cada ús. Aplica el condicionador polvoritzant sobre els cabells humits i/o secs. No els rentes, et proporciona protecció i hidratació contínues al llarg del dia.

Altres recomanacions

Si tens els cabells rulls o ondulats, vols cuidar-los i traure el màxim partit als teus rulls, prova la Línia Curl Perfect.

Descobrix la versatilitat de l'Oli de coco, que servix per a les teues receptes i per a cuidar la pell del teu rostre i cos.

Utilitza el nostre vídeo interactiu per a conéixer la Rutina facial que necessita la teua pell.