Bromera Netejadora i Crema Hidratant O’lysee de Mercadona

Bromera Netejadora i Crema Hidratant O’lysee

10 de novembre de 2017

Llueix una pell perfecta amb la Bromera Netejadora O’lysee de Mercadona que actua netejant la pell en profunditat. Després de netejar, hidrata i nodreix el teu rostre amb la Crema Hidratant.

Bromera Netejadora O’lysee

Fórmula que neteja la teua pell: la seua textura en bromera et proporciona una agradable sensació de neteja i és molt fàcil d'aplicar. Utilitza-la pel matí i per la nit sobre la pell del rostre humida i aclareix amb aigua.

Crema Hidratant O’lysee

És la solució ideal per a aquelles pells que necessiten hidratar-se. El seu aplicador amb aerosol és molt fàcil d'utilitzar mentre que el seu sistema B.O.V. permet que el producte no estiga en contacte amb el gas propulsor i mantinga totes les seues propietats. Utilitza-la dues vegades al dia sobre la pell neta.

Ambdues fórmules contenen una gran quantitat d’àloe vera, que juntament amb l'extracte de nenúfar reforça el seu efecte hidratant i reconforta la pell.

Aplica-les pel matí i per la nit i descobreix una pell 10!

Altres Recomanacions

Prova també la Crema de Mercadona Dragon’s Blood, regenera i nodreix la teua pell atenuant les arrugues amb factor protector solar FPS 12 o la Crema Hidratant Deliplus, la portaràs amb tu a totes parts.

I en concret per a ells, la Línia Vído composta per Sèrum Antienvelliment, Contorn d'ulls Roll-On i Crema Facial Hidratant 24 hores.