Si vas amb el bebé a la platja o a la piscina, utilitza els Banyadors d'un sol ús Deliplus, molt còmodes.

Banyadors d'un sol ús Deliplus, l'aliat perfecte de l'estiu

06 de juliol de 2020

Coneixes els Banyadors d'un sol ús Deliplus? Són una protecció ideal per a la comoditat del teu bebé. De segur que este estiu voleu disfrutar junts d'un bon bany al mar o a la piscina. Així que vos vindrà molt bé este format de bolquer que vetla pel confort del teu bebé dins de l'aigua.

Prendre el bany és de les activitats més divertides que podeu fer a l'estiu, però sempre cal cuidar la seguretat del teu bebé: per exemple, usar maneguets i flotadors, dutxar-se abans del bany, acompanyar-lo dins de l'aigua i vigilar-lo en tot moment.

I, per descomptat, és molt important seguir els consells de protecció solar. Procura evitar l'exposició al sol durant les hores centrals del dia, posa-li una gorreta i tria un producte adequat per a protegir la seua pell.

L'opció més còmoda per a tu i per al teu bebé

Texto 2 Imagen bañadores desechables

Els Banyadors d'un sol ús Deliplus estan pensats per usar-los tant a la platja com a la piscina. Estan especialment dissenyats per a evitar les fuites de caca dins de l'aigua.

A més, estos bolquers d'un sol ús tenen un teixit suau i transpirable, molt confortable per a la delicada pell del bebé. I, al contrari que els bolquers tradicionals, no s'unflen en l'aigua, per la qual cosa els menuts es poden divertir i passar una estona agradable sense sentir-se incòmodes.

No obstant això,estos bolquers d'un sol ús no servixen per a absorbir el pipí, per la qual cosa que et recomanem que els uses només durant el temps de platja o piscina i després els tires.

Per a utilitzar correctament els Banyadors d'un sol ús Deliplus, seguix estos passos:

1. Posa el banyador d'un sol ús al teu bebé abans d'entrar a l'aigua.

2. Quan acabe el bany, per a tirar-lo, trenca el banyandor pels laterals.

3. El banyador d'un sol ús Deliplus s'ha de tirar al fem. Mai al vàter.

Banyadors d'un sol ús Deliplus disponibles en Mercadona

Texto 1 Imagen bañadores desechables

Trobaràs els Banyadors d'un sol ús Deliplus en tots els establiments Mercadona. Estan disponibles en dos formats:

  • Banyadors d'un sol ús Deliplus talla S (de 6 a 11 kg).
  • Banyadors d'un sol ús Deliplus talla M (de 9 a 16 kg).

Estos banyadors són unisex, per la qual cosa són útils per a tots els bebés. Cada paquet té 6 banyadors, tots amb estil estiuenc i dibuixos Disney divertits que li encantaran al bebé.

A més, les bosses amb els Banyadors d'un sol ús Deliplus són molt pràctiques de transportar. Tenen un sistema d'obertura fàcil amb el qual podràs obrir i tancar la bossa tantes vegades com necessites.

Este estiu, tot el món a l'aigua, amb els Banyadors d'un sol ús Deliplus!

Altres recomanacions

Després d'un esgotador dia a la platja o la piscina, no hi ha res millor que un bon bany i l'Aigua perfumada Hippos, ideal per a refrescar i perfumar els bebés i els xiquets.