Prova este nou tractament Concentrat mesoanticel·lulític Deliplus.

Aprén a aplicar el nostre tractament Mesoanticel·lulític. Edició limitada

09 de juny de 2020

El Concentrat mesoanticel·lulític Deliplus és un tractament corporal intensiu molt eficaç contra este trastorn dermatològic, compost per actius amb una fórmula innovadora gràcies a la triple acció: lipolítica, reestructuradora i reductora.

A continuació, t'ensenyem com aplicar-lo. Prepara't per a l'estiu!

Principis actius i beneficis del Concentrat mesoanticel·lulític

Els principis actius que caracteritzen este tractament són els següents. D'estos es deriven diferents beneficis:

  • Cafeïna i carnitina: acció lipolítica i cremagreix.
  • Extracte de fulla de carxofa: efecte drenant i tonificant.
  • Silici orgànic, oli de soja, àcid hialurònic de baix pes molecular i centella asiàtica: efecte reestructurador i remodelador.
  • Còctel de vitamines antioxidants (A, C, E, B3), extracte d'arrel de Curcuma longa i epigalocatequingalat: acció renovadora i antioxidant.
  • Quelant del ferro: actua com un imant que elimina el ferro acumulat per excés en el teixit gras, responsable de la inflamació pròpia del trastorn dermatològic.
  • Ribosa: accelera el metabolisme de les cèl·lules.

Com aplicar el tractament i amb quina freqüència

El Concentrat mesoanticel·lulític de Deliplus es presenta en 14 vials i es pot utilitzar de dos maneres, depenent de l'objectiu:

  • Per a un tractament intensiu: aplica la quantitat d'un vial diàriament en la pell neta en les zones que vols tractar durant 14 dies. Estén, fent massatges circulars, fins que s'absorbisca completament, com s'indica en el vídeo. Fes el massatge durant 2 o 3 minuts.
  • Per a un tractament de manteniment: mescla unes gotes del concentrat amb la crema corporal habitual i fes massatges sobre la zona que vulgues una vegada al dia.

De manera ocasional, si s'aplica massa producte en una mateixa zona, es podria veure concentrat en un color blanquinós, que desapareix quan es fa el massatge.

No s'ha d'aplicar en pells reactives, sensibles o irritades.

Un tractament innovador, diferent a altres anticel·lulítics

Este programa, pensat per a 14 dies, es diferencia d'altres productes similars perquè reforça l'efecte lipolític, reestructurador i reductor amb una via d'acció completament innovadora que actua en la pell.

Edició limitada

És un producte d'edició limitada, per la qual cosa és recomanable que preguntes o el demanes en botiga.

Altres recomanacions

Vols fer-te una neteja facial perfecta? Seguix els nostres consells.