Ja és tradició que per Nadal cuinem per tu, perquè volem fer-te la vida més senzilla i deliciosa al mateix temps. Enguany, t'oferim una exquisida selecció de plats en la nostra secció A Punt per a Menjar.
Disfruta dels sabors casolans de sempre amb la màxima comoditat. Només s'han de calfar i servir. D'esta manera, podràs passar més temps de qualitat amb els teus sense haver de preocupar-te de res.
Tenim tot el que necessites servir en la teua taula per a una celebració perfecta. Consulta els terminis per a fer encàrrecs i coneix les nostres irresistibles propostes de plats nadalencs!
Consulta quines de les nostres botigues tenen A Punt per a Menjar i tria'n la més pròxima.
Ja coneixes els nostres plats per a estes festes en A Punt per a Menjar?
Canapés
Cada mos és una explosió de sabor que afig un toc d'elegància a la teua celebració. El nostre assortiment de canapés inclou:
- Cassoleta farcida de formatge amb salmó i anet.
- Cassoleta farcida de crema de sobrassada amb mel i pinyons.
- Cassoleta farcida de formatge stilton i cruixent de mango.
- Cassoleta farcida de mescla de formatges amb figues.
- Cassoleta farcida de crema de rosbif de vedella amb formatge.
- Cassoleta farcida de crema de foie i poma caramel·litzada amb ou filat.
- Cassoleta farcida d'hummus.
- Cassoleta farcida de crema de formatge sabor tòfona i borumballes de cecina.
- Cassoleta farcida de brandada d'abadejo amb paté d'oliva negra.
Preparació
Guarda-les al frigorífic i trau-les a temperatura ambient una hora abans de consumir-les.
- Per a 3-4 persones.
Ensalada russa de marisc
Una verdadera delícia que ens porta tot el sabor de la mar. Elaborada amb boques de mar, lluç, llagostins, maionesa i ou filat.
Preparació
Guarda-la al frigorífic i trau-la a temperatura ambient 15 minuts abans de consumir-la.
- Per a 4-6 persones.
Galta guisada
Galta de boví, amb salsa de vi negre. Acompanyada de puré de creïlla trufat. La seua carn tendra i melosa es desfà en la boca, impregnada de sabors contundents i una salsa deliciosa. Pura exquisidesa.
Preparació
Introduïx la safata al microones i calfa durant 5 minuts a màxima potència.
- Per a 1-2 persones.
Espatla de corder de llet
Espatla de corder de llet marinada amb romer, timó, sal i llima. Un plat tradicional nadalenc, favorit de moltes persones en estes dates, que ens encanta poder portar a la teua taula.
Preparació
Precalfa el forn a 200 °C sense la funció grill. Enforna durant 25 minuts.
- Per a 1-2 persones.
Cuixa de corder de llet (disponible només en botigues d'Andalusia i Extremadura)
Cuixa de corder de llet marinada amb romer, timó, llima i sal. Un plat tradicional nadalenc que destaca pel sabor i la carn tendra.
Preparació
Precalfa el forn a 200 °C sense la funció grill. Enforna durant 25 minuts.
- Per a 1-2 persones.
Cuixa de pollastre farcida amb salsa de tòfona
Cuixa de pollastre farcida de carn picada de pollastre, prunes, foie, tòfona, ceba, sal i espècies. Acompanyat de salsa de tòfona i puré de creïlla trufat. Un plaer culinari entre aromes i textures captivadors.
Preparació
Fileteja la cuixa i calfa en el microones a màxima potència durant 5 minuts. Obri i aboca la salsa en un recipient apte per a microones i calfa 2 minuts a màxima potència.
- Per a 1-2 persones.
½ Porquet rostit
Porquet, oli i sal. Va acompanyada amb creïlles en rodanxes i cebetes confitades. Una recepta típica de les festes de Nadal. El plat protagonista d'estes festes, que es caracteritza per la carn tendra i melosa i la pell daurada i cruixent.
Preparació
Precalfa el forn a 200 °C sense la funció grill. Enforna durant 25 minuts.
- Per a 3-4 persones.
Vídeo de com es prepara i com es consumix
Esbrina quina és la millor manera de donar el toc de gràcia a estos plats tan especials abans de poder servir-los en la teua taula.
Altres recomanacions
Si preferixes cuinar i necessites idees, entra en la nostra secció de receptes.
Consulta les novetats en el nostre assortiment de Torrons i els clàssics que ja han triomfat en anys anteriors.
En Nadal també són típiques la fruita seca i la fruita deshidratada. Que no falten en la teua taula!