Informa't sobre els terminis per a encàrrecs nadalencs en A Punt per a Menjar i les seues propostes de plats principals per a estes dates.

Nadal en A Punt per a Menjar

24 de novembre de 2023

Ja és tradició que per Nadal cuinem per tu, perquè volem fer-te la vida més senzilla i deliciosa al mateix temps. Enguany, t'oferim una exquisida selecció de plats en la nostra secció A Punt per a Menjar.

Disfruta dels sabors casolans de sempre amb la màxima comoditat. Només s'han de calfar i servir. D'esta manera, podràs passar més temps de qualitat amb els teus sense haver de preocupar-te de res.

Tenim tot el que necessites servir en la teua taula per a una celebració perfecta. Consulta els terminis per a fer encàrrecs i coneix les nostres irresistibles propostes de plats nadalencs!

Consulta quines de les nostres botigues tenen A Punt per a Menjar i tria'n la més pròxima.

Ja coneixes els nostres plats per a estes festes en A Punt per a Menjar?

Canapés

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Cada mos és una explosió de sabor que afig un toc d'elegància a la teua celebració. El nostre assortiment de canapés inclou:

  • Cassoleta farcida de formatge amb salmó i anet.
  • Cassoleta farcida de crema de sobrassada amb mel i pinyons.
  • Cassoleta farcida de formatge stilton i cruixent de mango.
  • Cassoleta farcida de mescla de formatges amb figues.
  • Cassoleta farcida de crema de rosbif de vedella amb formatge.
  • Cassoleta farcida de crema de foie i poma caramel·litzada amb ou filat.
  • Cassoleta farcida d'hummus.
  • Cassoleta farcida de crema de formatge sabor tòfona i borumballes de cecina.
  • Cassoleta farcida de brandada d'abadejo amb paté d'oliva negra.

Preparació

Guarda-les al frigorífic i trau-les a temperatura ambient una hora abans de consumir-les.

  • Per a 3-4 persones.

Ensalada russa de marisc

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Una verdadera delícia que ens porta tot el sabor de la mar. Elaborada amb boques de mar, lluç, llagostins, maionesa i ou filat.

Preparació

Guarda-la al frigorífic i trau-la a temperatura ambient 15 minuts abans de consumir-la.

  • Per a 4-6 persones.

Galta guisada

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Galta de boví, amb salsa de vi negre. Acompanyada de puré de creïlla trufat. La seua carn tendra i melosa es desfà en la boca, impregnada de sabors contundents i una salsa deliciosa. Pura exquisidesa.

Preparació

Introduïx la safata al microones i calfa durant 5 minuts a màxima potència.

  • Per a 1-2 persones.

Espatla de corder de llet

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Espatla de corder de llet marinada amb romer, timó, sal i llima. Un plat tradicional nadalenc, favorit de moltes persones en estes dates, que ens encanta poder portar a la teua taula.

Preparació

Precalfa el forn a 200 °C sense la funció grill. Enforna durant 25 minuts.

  • Per a 1-2 persones.

Cuixa de corder de llet (disponible només en botigues d'Andalusia i Extremadura)

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Cuixa de corder de llet marinada amb romer, timó, llima i sal. Un plat tradicional nadalenc que destaca pel sabor i la carn tendra.

Preparació

Precalfa el forn a 200 °C sense la funció grill. Enforna durant 25 minuts.

  • Per a 1-2 persones.

Cuixa de pollastre farcida amb salsa de tòfona

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Cuixa de pollastre farcida de carn picada de pollastre, prunes, foie, tòfona, ceba, sal i espècies. Acompanyat de salsa de tòfona i puré de creïlla trufat. Un plaer culinari entre aromes i textures captivadors.

Preparació

Fileteja la cuixa i calfa en el microones a màxima potència durant 5 minuts. Obri i aboca la salsa en un recipient apte per a microones i calfa 2 minuts a màxima potència.

  • Per a 1-2 persones.

½ Porquet rostit

Encargos Listo para Comer de Navidad.

Porquet, oli i sal. Va acompanyada amb creïlles en rodanxes i cebetes confitades. Una recepta típica de les festes de Nadal. El plat protagonista d'estes festes, que es caracteritza per la carn tendra i melosa i la pell daurada i cruixent.

Preparació

Precalfa el forn a 200 °C sense la funció grill. Enforna durant 25 minuts.

  • Per a 3-4 persones.

Vídeo de com es prepara i com es consumix

Esbrina quina és la millor manera de donar el toc de gràcia a estos plats tan especials abans de poder servir-los en la teua taula.

Altres recomanacions

Si preferixes cuinar i necessites idees, entra en la nostra secció de receptes.

Consulta les novetats en el nostre assortiment de Torrons i els clàssics que ja han triomfat en anys anteriors.

En Nadal també són típiques la fruita seca i la fruita deshidratada. Que no falten en la teua taula!