En esta època tan difícil és fonamental cuidar-te i cuidar els teus. I una cosa està relacionada amb l'altra.

Una època per a cuidar-te i cuidar els teus

02 de maig de 2020

Esta temporada de quarantena ens ha ensenyat la importància de cuidar de nosaltres mateixos i de cuidar els nostres familiars, les nostres mascotes, fins i tot els nostres veïns i amics... encara que molts d'ells es troben en la distància.

Cuida't...

En esta temporada, cuidar-te és de vital importància. És una època difícil, en la qual tant la teua salut física com l'anímica es poden veure afectades.

Tin en compte que la teua cura personal és imprescindible per a poder cuidar la teua família, així que has d'estar sempre alerta perquè la cura dels altres comença per la d'un mateix.

Aprofita per a dormir les hores que corresponen a un bon descans, també per a cuidar la teua alimentació amb receptes delicioses i nutritives, sense desatendre la fruita i la verdura. És important menjar sa, per descomptat, però també t'has de permetre algun capritxet de tant en tant.

No desatengues tampoc l'exercici físic i posa imaginació per a mantindre la forma a casa. T'has de permetre desconnectar, prendre un bany relaxant, llegir un bon llibre, escoltar la teua música favorita... En definitiva, dedicar una miqueta de temps diari a mimar-te.

Texto 1 Imagen Momentos cuidados

Per exemple, és una època perfecta per a fer-te una neteja facial a fons, per a estrenar algun tractament corporal, cuidar la teua pell o aprofitar per a aprendre tots els trucs per a llevar l'esmalt de les ungles.

Són només uns quants exemples, segur que se te n'ocorren molts més.

... i cuida els altres

En l'entorn familiar molt sovint hi ha xiquets i persones majors. Per a ells solen ser sempre les atencions més entregades.

Els xiquets, després de tant de temps sense eixir, necessiten molta comprensió i molt d'amor. A part de les atencions físiques i psicològiques, requerixen també eixes bones estonetes de joc i diversió, i que els oferim una part important del nostre temps.

Texto 2 Imagen Momentos cuidados

Podem passar una bona estona canviant el seu pentinat amb estes trenes "boxer", fer manualitats entre tota la família, també cuinar la seua pizza favorita o preparar unes delicioses roses dolces per a acompanyar una bona pel·li.

Les persones majors també poden disfrutar de totes estes activitats. Ha sigut el col·lectiu més perjudicat per esta crisi i mereixen una estona d'evasió.

Texto 3 Imagen Momentos cuidados

La cura de la seua alimentació i una bona hidratació són essencials en esta època, més que mai. També les mesures d'higiene i fer un mínim d'exercici físic a casa. I és molt important també procurar-los distraccions i eixa atenció emocional tan necessària.

No ens oblidem d'altres membres de la família molt especials, les mascotes. Ara més que mai, és molt important cuidar la seua alimentació. Com que s'han reduït les seues eixides al carrer, pot ser que molts porten una vida una poc més sedentària del que és habitual, per la qual cosa hem de tindre-ho en compte a l'hora de proporcionar-los el menjar.

Texto 4 Imagen Momentos cuidados

Aprofita este temps a casa per a passar-lo junts. Hi ha molts jocs que pots fer amb ell per a evitar que caiga en l'avorriment, com amagar-li el seu joguet favorit o ensenyar-li trucs nous. Sens dubte, t'ho agrairà i us servirà als dos per a estretir, encara més, el vostre vincle.

Un altre factor important és la higiene de la teua mascota..., dutxar el teu gos a casa pot ser divertit. Això sí, prepara-ho tot abans per a evitar que, en una distracció, el teu gos isca corrent tot banyat cap al saló!

Altres recomanacions

La neteja de ta casa també és fonamental en esta època. Per a una desinfecció ràpida i profunda, prova el nostre Multiusos amb lleixiu.