Snacks para perros Compy

Snacks per a gossos Compy: cors tendres i sucosos

24 de febrer de 2017

Els snacks per a gossos Compy són un complement perfecte per a la teua mascota. El producte Compy Cors Tendres i Sucosos és un deliciós i sucós aliment per a gossos de races mitjanes i grans amb forma de cor que li encantarà al teu gos, per la seua textura tendra fàcilment masticable i la seua elaboració amb carn fresca de pollastre.

La nostra mascota és part de la nostra família, i quina millor manera de demostrar-li quant li vols que donant-li els snacks per a gossos Compy, perfectes per gaudir en qualsevol moment del dia. Ofereix-li'ls quan es porte bé o simplement per a donar-li una satisfacció. Recompensar el teu gos amb snacks ajuda a establir un vincle entre amo i gos, a més de ser de gran ajuda si estàs ensinistrant la teua mascota.

Beneficis de Compy Cors Tendres i Sucosos

Aquest snack per a gossos Compy és ideal tant per donar-li un premi al teu gos com per ajudar-lo a estimular el seu sistema immune i millorar la seua salut digestiva gràcies a l'aportació de MOS i B-glucans. Mitjançant els MOS (mananoligosacàrids) s'ajuda a eliminar més fàcilment a través de la femta els bacteris patògens causants de trastorns digestius. D'altra banda, els B-glucans ajuden a reforçar les defenses de l'organisme activant les cèl·lules clau del sistema immune que actuen sobre diferents patògens en els primers moments de la infecció.

Amb la seua forma de cor, resulten atractius i sucosos, la qual cosa farà que el teu gos gaudisca de les estones compartides i de jugar amb nosaltres. A més, gràcies a la seua textura, són ideals per a gossos adults amb genives i dents sensibles.

Ofereix-li el teu cor al teu gos i demostra-li quant li vols amb aquest snack per a gossos Compy.

Altres Recomanacions

Si busques snacks per a la neteja dental, et recomanem la lectura de Snacks Compy per a la neteja dental amb efecte raspallat.

També et pot interessar la lectura de l'article sobre quin tipus de pinso de Mercadona és el més apropiat per al teu gos. Amb recomanacions segons la seua edat, grandària i raça.

Finalment, és interessant llegir la publicació sobre els processos de qualitat del pinso Compy de Mercadona, on s'expliquen les matèries primeres i nutrients així com els controls de qualitat.