Descobrix la nostra gran varietat de snacks de pinso Compy per a premiar el gos.

Snacks de Compy per a premiar el teu gos

18 de maig de 2020

El nostre gos es mereix el millor. Sempre és ací, esperant que arribem a casa per a rebre'ns alegrement. És part de la família i li agrada jugar amb nosaltres, descansar al nostre costat i disfrutar d'un snack en companyia.

En la gamma Compy, marca exclusiva de Mercadona, a més de pinsos, també pots trobar una gran varietat de snacks per als gossos més exigents i capritxosos.

Els snacks de Compy són molt més que un complement en la seua alimentació. Compartir cada dia una llepolia amb el gos ens permet tindre més complicitat amb ell, ens ajuda a educar-lo si li l'oferim com a recompensa i fa més entretinguts i exquisits els moments en què estem amb ell, tant a casa com a l'aire lliure.

Per això t'animem a compartir amb el gos un snack per a premiar la seua fidelitat. Pots anar variant per a sorprendre'l en cada ocasió, depenent de la raça i l'edat.

Quan i com premiar el teu gos?

Texto 6 Imagen Snacks Perros

Si es pretén educar, és convenient donar estes recompenses al gos amb una finalitat. No passa res si li oferim una llepolia de tant en tant sense motiu aparent, tot i que és molt important seguir la guia d'alimentació per a cada grandària de gos indicada en la part posterior de l'envàs.

Estos aliments s'utilitzen moltes vegades en programes d'ensinistrament i sempre s'han d'utilitzar amb rigor i eficiència. L'animal ha d'entendre per quina acció se l'està premiant, de manera que cal fer-ho de manera directa i molt concreta, sense abusar de les recompenses, ja que es tracta d'un aliment complementari.

Un premi s'usa com a reforç positiu per a la mascota en casos com estos:

  • Si estem entrenant el gos en alguna activitat, com asseure's, donar la pota, etc.
  • Si volem que es comporte millor. Per exemple, fomentar que es porte bé a l'hora del bany, que no es llance al plat a menjar abans que el deixem a terra, etc.
  • En el cas de cadells que estan aprenent a fer les seues necessitats al carrer.
  • Etc.

A més, podem aportar snacks amb diferents funcionalitats com, per exemple, afavorir la higiene dental i ajudar a mantindre un alé fresc.

Tipus de premis no aptes per al consum animal

Cal evitar els dolços i el xocolate, que són perjudicials per a la seua salut. També es desaconsellen els ossos de pollastre, ja que es poden astellar i provocar problemes clavant-se tant en la boca com en el tracte digestiu de l'animal.

Texto 7 Imagen Snacks Perros

Una recomanació important: les recompenses han d'anar acompanyades sempre per expressions d'afecte i estima per a contribuir al reforç positiu. Als gossos no sempre se'ls ensenya amb premis. Per això, és important acompanyar-los amb carícies, un to de veu amable, un alt grau de complicitat, passar temps amb ells, etc.

Divertits i saborosos snacks de Compy per a gossos adults

Compy Cors amb carn fresca

Texto 1 Imagen Snacks Perros

Si vols enamorar el gos, oferix-li deliciosos tastets tendres i sucosos elaborats amb carn fresca. Ajuden al reforç immunitari.

Ideals per a gossos amb dentadura sensible o per a gossos acostumats a menjar humit.

Apte per a gossos adults de raça xicoteta, mitjana o gran.

Envàs: 350 grams

Compy Galletes

Texto 2 Imagen Snacks Perros

Galletes cruixents fetes al forn amb forma de cor i aroma de vainilla.

Ideal per a gossos adults de raça mitjana/gran o xicoteta.

Envàs: 1 quilo

Compy Mix Galletes

Texto 4 Imagen Snacks Perros

Mix de galletes cruixents amb forma divertida d'ossets i tastets farcits amb boví i amb aroma de vainilla. Enriquides amb vitamines.

Per a gossos adults de raça xicoteta o mitjana/gran.

Envàs: 350 grams

Compy Salsitxes

Texto 5 Imagen Snacks Perros

Delicioses salsitxes amb un 90 % de carns riques en proteïnes.

Ideal per a gossos adults de qualsevol raça.

Envàs: 95 grams

Compy Estic mini dental

Texto 3 Imagen Snacks Perros

Per a gossos adults de raça xicoteta, afavorix la higiene dental. Gràcies als seus ingredients actius i a l'efecte físic que provoca la forma i la textura de l'estic, ajuda a controlar la formació de la placa i la tosca dental, alhora que proporciona un alé fresc. A més, és baix en greix i no conté sucres afegits.

Envàs: 250 grams

Altres snacks en Mercadona per a gossos

A més dels snacks de Compy, en la secció de mascotes de la botiga Mercadona pots trobar altres snacks de la marca Compy per a premiar el gos.

Compy, només a la venda als supermercats Mercadona, és la marca més venuda d'alimentació de mascotes a Espanya.

Otras recomendaciones

Infórmate con más detalle sobre la calidad del pienso Compy.