El nou pinso Compy per a gats adults Compy Supreme Pollastre i Arròs aporta tots els nutrients que la teua mascota necessita.

Pinso per a gats adults Compy Supreme Pollastre i Arròs

02 de febrer de 2017

El nou pinso per a gats adults Compy Supreme Pollastre i Arròs, desenvolupat per veterinaris i experts en nutrició d'alimentació de mascotes, és un aliment complet per a gats adults i femelles gestants, que aporta tots els nutrients necessaris perquè els gats tinguen una vida activa i plena.

Els millors ingredients al pinso Compy per a gats adults

Compy Supreme Pollastre i Arròs, pinso Compy per a gats adults de Mercadona, conté ingredients seleccionats d'alta qualitat i molt nutritius com a pollastre fresc i ou, font de proteïnes d'elevat valor biològic, molt digeribles i saborosos que ajuden al manteniment de la massa muscular, i arròs i tapioca, carbohidrats de gran tolerància digestiva i font d' energia. A més conté oli de peix com a font de DHA que ajuda a mantenir la funció cognitiva del cervell.

Gràcies als diferentes ingredients que podem trobar a la composició del pinso per a gats adults Compy Supreme Pollastre i Arròs, es poden aconseguir una sèrie d'avantatges addicionals:

  • FOS, parets de llevats font de MOS i B-glucanos, que ajuden a reforçar el sistema immune i a equilibrar la flora intestinal.
  • Extra de taurina. Els gats no són capaços de produir tota la quantitat de taurina que necessiten i per això és molt imortant la seua aportació a l'aliment. La taurina ajuda al correcte desenvolupament de la visió, el cor i la reproducció.
  • Biotina, coure i zinc quelat, que contribueixen a que el gat tinga un bon aspecte de pèl i pell, afavorint un pèl brillant, sedós i saludable.
  • Extractes de cítrics, vitamina C i vitamina E. L'aportació combinada de tots ells contribueix a la lluita contra els radicals lliures, ajudant a retardar l'envelliment prematur de les cèl·lules de l'organisme.
  • Yucca schidigera i FOS, que contribueixen a reduir l'olor de la femta i de l'orina. És molt important estimular als gats a orinar amb freqüència i així reduir el temps de retenció de l'orina a la bufeta.

Compy Supreme Pollastre i Arròs és un aliment nutricionalment complet, un pinso ideal per a gats aduts i femelles gestants, especialment durant la primera meitat del període de gestació, ja que aporta diàriament tots els nutrients necessaris per mantenir un estat òptim de salut. Es tracta d'un aliment concentrat, saborós i de xicoteta grandària per assegurar una presa adequada, a més de ser un producte molt digerible amb ingredients de molt alta qualitat.

Ja ha provat el teu gat aquest nou pinso Compy per a gats adults?

Altres Recomanacions:

És el teu gat obés o té sobrepès? En aquest cas et recomanem el pinso Compy per a gats obesos o amb sobrepès.

També et recomanem la lectura de l'article sobre els Pinsos per a gats Compy, perquè conegues quin és el tipus de pinso més apropiat per a la teua mascota.

Finalment, recomanem la nostra publicació sobre pipetes per a gats per frenar les picades de mosquits i les infestacionss de puces i paparres.