Nou pinso de Mercadona Compy Supreme amb Salmó fresc i Arròs per a gossos de races xicotetes.

Pinso de Mercadona Compy Supreme amb Salmó fresc i Arròs per a gossos de races xicotetes

25 de setembre de 2017

El nou pinso de Mercadona Compy Supreme per a gossos de races xicotetes es tracta d'un producte elaborat amb ingredients seleccionats i altament nutritius per a una vida activa i plena. És fonamental alimentar el gos amb una dieta equilibrada i nutricionalment completa que aporte diàriament tots els nutrients necessaris, per la qual cosa aquest aliment ha sigut dissenyat per a mantindre un òptim estat de salut al llarg de la seua vida i un pes corporal adequat, cobrint les seues necessitats i aportant tot el sabor per al gaudiment del seu menjar.

Ingredients de primera qualitat al pinso Compy

El pinso de Mercadona Compy Supreme per a gossos de races xicotetes conté salmó fresc, el qual s'incorpora en forma de pasta refrigerada pel que es mantenen totes les seues qualitats nutricionals, a més d'altres ingredients seleccionats com l'ou, font de proteïna d'elevat valor biològic i l'arròs integral i la tapioca, carbohidrats d'elevada digestibilitat i tolerància digestiva així com font d'energia.

Beneficis per a la meua mascota d'aquest Pinso de Mercadona per a races xicotetes:

Aquest producte té una sèrie d'avantatges addicionals gràcies als diversos ingredients que podem trobar en la seua composició, com són:

  • FOS + MOS, que ajuden a reforçar el sistema immune i a equilibrar la flora intestinal.
  • Biotina i zinc quelat, que contribueixen a millorar l'aspecte del pèl i de la pell. A més, el zinc quelat és una font mineral d'elevada absorció a escala intestinal.
  • Complex antioxidant: vitamina C, vitamina E, Seleni, Taurina i Beta-Carotens l'aportació combinada de tots ells contribueix a neutralitzar els radicals lliures ajudant a retardar l'envelliment prematur de les cèl·lules de l'organisme.
  • Vitamina B6 i C, L-Carnitina, la vitamina C i B6 ajuden en la formació normal del cartílag. I la L-Carnitina ajuda a minimitzar l’acumulament de greix corporal contribuint a conservar una massa muscular proporcionada i un pes adequat.
  • Oli de peix i farina d'algues (Omega 3), són dos ingredients que incorporen DHA que contribueix al desenvolupament del cervell i col·labora en la funció cognitiva.

Compy Supreme amb Salmó fresc i Arròs per a gossos de races xicotetes és un pinso de Mercadona molt complet i equilibrat, elaborat amb ingredients de primera qualitat, sent el salmó fresc el primer ingredient de la seua composició.

Ha sigut desenvolupat per veterinaris experts en nutrició d'animals de companyia, de manera que la dieta a consumir siga nutricionalment completa, perquè subministre tots els nutrients necessaris diaris, concentrada, saborosa i de grandària adaptada a les races xicotetes per a assegurar-nos una presa adequada, a més de molt digerible amb ingredients de molt alta qualitat.

Altres Recomanacions

Recomanem la lectura de Noves fórmules de pinsos Compy sobre les noves fórmules desenvolupades per experts per a satisfer les necessitats nutricionals dels gossos.

També, pots descobrir quin és el tipus de pinso de Mercadona per a gos més apropiat per a la teua mascota.